Yine hafif soluk gibi peki belirtin falan var mı hiç çatlamaya dair kasık ağrısı vs. Akıntı
Yine hafif soluk gibi peki belirtin falan var mı hiç çatlamaya dair kasık ağrısı vs. Akıntı
O zaman biraz daha devam edin teste bence ikiside aynı renk olana kadar bakalım bende o şekilde yapıcam düne göre biraz daha koyulaştı belki yakındır benimde çünkü benim hafif akıntım varYok hiç birşey akıntı bile yok batma vs de yok
O zaman biraz daha devam edin teste bence ikiside aynı renk olana kadar bakalım bende o şekilde yapıcam düne göre biraz daha koyulaştı belki yakındır benimde çünkü benim hafif akıntım var
O zaman biraz daha devam edin teste bence ikiside aynı renk olana kadar bakalım bende o şekilde yapıcam düne göre biraz daha koyulaştı belki yakındır benimde çünkü benim hafif akıntım var
Renk olarak t ye yakın ama biraz daha koyu olabilir gibi geldi bana adetinize 1 gün varsa geç yumurtlamada olacak olabilir normalde adetin düzenli miRenk olarak nasıl
Renk olarak t ye yakın ama biraz daha koyu olabilir gibi geldi bana adetinize 1 gün varsa geç yumurtlamada olacak olabilir normalde adetin düzenli mi
Adetime 1 gün kaldı dediğin için öyle söyledim bazıların adet olacağı gün yumurta çatlıyor çünkü o yüzden benim de senin gibi ilaçsız öyleyim bende çok gecikiyor canımPCO var bnde düzensiz 30 32 34 35 günde bir olurum bazen 5 ay olmam o yüzden
Geç yumurtlama nasıl yani anlamadım yarın test yapsam çıkmaz mı
Test markaniz nedir acaba ayni yanlisa dustuk galibaTestlerin hepsi bnde duruyo 8 Nisan da 16 Nisan'da bugün bide ikiside aynı koyulukta şuan ama bilmiyom oldu mu maddi mi sonraları hep var ama c gibi degil
Sizinde mi aynı şekilde ne kadar süredir yapıyorsunuz testiTest markaniz nedir acaba ayni yanlisa dustuk galiba
Benim periyodum 33-34suruyor ben 8.gun yapmaya basladim bugun 15. Testim ve ayni konu sahibi gibi.Doktorada gidemiyorum.İlk kez test denedim cok uzuluuorum yumurtlama yok diyeSizinde mi aynı şekilde ne kadar süredir yapıyorsunuz testi
Anladım dediğiniz gibi belki testlerde de sıkıntı olabilir benim kullandığım marka Ovula bikaç gün daha devam edeyim sonucu söylerim eğer sizin gibi olursa büyük ihtimalle pco olduğumuz için bu şekilde çıkıyordur öyle olduğunu duydum çünkü bende sizin markası nedir ?Benim periyodum 33-34suruyor ben 8.gun yapmaya basladim bugun 15. Testim ve ayni konu sahibi gibi.Doktorada gidemiyorum.İlk kez test denedim cok uzuluuorum yumurtlama yok diye
Test markaniz nedir acaba ayni yanlisa dustuk galiba
Adet bitti ilk günden itibaren başlıyor testeSizinde mi aynı şekilde ne kadar süredir yapıyorsunuz testi
Benim periyodum 33-34suruyor ben 8.gun yapmaya basladim bugun 15. Testim ve ayni konu sahibi gibi.Doktorada gidemiyorum.İlk kez test denedim cok uzuluuorum yumurtlama yok diye
Anladım dediğiniz gibi belki testlerde de sıkıntı olabilir benim kullandığım marka Ovula bikaç gün daha devam edeyim sonucu söylerim eğer sizin gibi olursa büyük ihtimalle pco olduğumuz için bu şekilde çıkıyordur öyle olduğunu duydum çünkü bende sizin markası nedir ?
Normal geldi banaKizlar kafam karıştı şimdi ovulasyon testi git gide siliklesir bı zaman sonra koyu sonra yine siliklesir âdete 4 gün kaldı hala 9 gündür böyle bilgisi olan var mı kizlar
Normal geldi bana
Zaten normalde de silik oluyor seninki siligin cok az ustu 2 gun daha bekle bence ayni saatte yap testiOlması normal mi yani nasıl yani anlamadim
Brnde hemen yapmaya basladimDenemeye devam et ama ben adetin bitti ertesi gün yapmaya başladım bit hafta beklemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?