Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi 7 gündür böyle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok hiç birşey akıntı bile yok batma vs de yok
O zaman biraz daha devam edin teste bence ikiside aynı renk olana kadar bakalım bende o şekilde yapıcam düne göre biraz daha koyulaştı belki yakındır benimde çünkü benim hafif akıntım var

O zaman biraz daha devam edin teste bence ikiside aynı renk olana kadar bakalım bende o şekilde yapıcam düne göre biraz daha koyulaştı belki yakındır benimde çünkü benim hafif akıntım var

Âdete benim bir gün kaldı mesela bu şekilde resimdeki gibi en son attim

Renk olarak t ye yakın ama biraz daha koyu olabilir gibi geldi bana adetinize 1 gün varsa geç yumurtlamada olacak olabilir normalde adetin düzenli mi

PCO var bnde düzensiz 30 32 34 35 günde bir olurum bazen 5 ay olmam o yüzden

Geç yumurtlama nasıl yani anlamadım yarın test yapsam çıkmaz mı

PCO var bnde düzensiz 30 32 34 35 günde bir olurum bazen 5 ay olmam o yüzden

Geç yumurtlama nasıl yani anlamadım yarın test yapsam çıkmaz mı
Adetime 1 gün kaldı dediğin için öyle söyledim bazıların adet olacağı gün yumurta çatlıyor çünkü o yüzden benim de senin gibi ilaçsız öyleyim bende çok gecikiyor canım

Benim periyodum 33-34suruyor ben 8.gun yapmaya basladim bugun 15. Testim ve ayni konu sahibi gibi.Doktorada gidemiyorum.İlk kez test denedim cok uzuluuorum yumurtlama yok diye
Anladım dediğiniz gibi belki testlerde de sıkıntı olabilir benim kullandığım marka Ovula bikaç gün daha devam edeyim sonucu söylerim eğer sizin gibi olursa büyük ihtimalle pco olduğumuz için bu şekilde çıkıyordur öyle olduğunu duydum çünkü bende sizin markası nedir ?

Testi atabilirmisin bı mrk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…