Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi 7 gündür böyle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Kizlar kafam karıştı şimdi ovulasyon testi git gide siliklesir bı zaman sonra koyu sonra yine siliklesir âdete 4 gün kaldı hala 9 gündür böyle bilgisi olan var mı kizlar

Eklentiler

• IMG_20200419_150632_563.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar kafam karıştı şimdi ovulasyon testi git gide siliklesir bı zaman sonra koyu sonra yine siliklesir âdete 4 gün kaldı hala 9 gündür böyle bilgisi olan var mı kizlar
Merhaba bende pcoluyum 2 gündür ovulasyon testine başladım pcolularda böyle olduğunu duydum bende ama benim ilk gün yaptığımda fazlaca silikti 2. Gün biraz daha netti inşallah doğruluğu yoktur öyle bişeyin yoksa yumurtlama dönemimizi zor ayarlarız

Ben de 8 nisandan beri t de c gibi hepsi en alttaki tek cizgi gebelik testi yaptım erken gebelik testi confort diye bı marka

Bu şekilde benimkide bikaç gün daha yapayım bakalım sizinki gibi mi olucak

Testlerin hepsi bnde duruyo 8 Nisan da 16 Nisan'da bugün bide ikiside aynı koyulukta şuan ama bilmiyom oldu mu maddi mi sonraları hep var ama c gibi degil
Bugün olabilir o zaman değerlendirin derim çünkü ikiside en koyu renkte olmalı

Bir kaç sorumu cevaplarmısınız testleri Internet’ten sipariş verdım yarın gelecek
Ne zaman nasıl yapmam gerekıyor sonuçları nasıl degerlendırecegım silik çıkarsa yumurtlama yakın demek mi

Adetin bitti ilk günden başlıyacak hergun aynı saatte 1.2 arası 2 3 saat sıvı alımını kes öncesi idrara sıkış şekilde ben 4 buçuk saat öncesi kesiyom sıvı alımını
Silik çıkarsa yok ama ikiside aynı koyulukta iki gün ilk gün yumurtlama sonraki gün çatlama ondan iki gün önce o gün çatlama olduğu gün ve sonrası gün birliktelik yaşanır sonrası adet gününe kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…