- 7 Mayıs 2019
- 45
- 30
- 88
- 40
- Konu Sahibi Angelgirlll
-
İki kere yumurtlamışsınız sanırımArkadaslar merhaba son adetim 09 08.2019 da bitti 12.08 de ovulasyon testi pozitif cıktı pembe akıntı oldu 13. 08 de catladı bugun tekrar test pozitif cıktı ve yıne pembe akıntı oldu bunun nedeni ne olabilir kızlar 3 aydır her pozitif ovulasyon testını de degerlendırıyorum.. Ama evde yapılan hcg testlerim negatıf ust uste ovulasyon normal mı sizde de hıc oldu mu
Arkadaslar merhaba son adetim 09 08.2019 da bitti 12.08 de ovulasyon testi pozitif cıktı pembe akıntı oldu 13. 08 de catladı bugun tekrar test pozitif cıktı ve yıne pembe akıntı oldu bunun nedeni ne olabilir kızlar 3 aydır her pozitif ovulasyon testını de degerlendırıyorum.. Ama evde yapılan hcg testlerim negatıf ust uste ovulasyon normal mı sizde de hıc oldu mu
Benimde adet sonrası çok sık pozitif çıktı kafam karıştı benimdeİkinci yumurtlamayı görüyorsunuz büyük ihtimalle. Korkulacak birşey yok değerlendirmeye devam edin. Bu şekilde ikiz gebelik elde edenler var
Benimde adet sonrası çok sık pozitif çıktı kafam karıştı benimde
Gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün de koyu kahve akıntım oldu hala da devam ediyor anlamadım nolıyor haftasonu doktora gidicem bakalıöYa yumurtan çatlamadı yada gebesin canım
Gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün de koyu kahve akıntım oldu hala da devam ediyor anlamadım nolıyor haftasonu doktora gidicem bakalıö
Canim ayni sey bendede oldu kan testi yaptirdim negatif cikti kasik batmalarim vardi acile gittim enfeksiyon gecirio olabilirein diye ilac verdi icmedim yoktu cunku evde test yaptim negatif yine ovu testi yaptim pozitif 3gundur idrar testlerim cok silik cikiyor bugunku daha belli kan testi yaptiricam bugun gebelik cok yeniyse o yuzdende cikmayabiliyormusArkadaslar merhaba son adetim 09 08.2019 da bitti 12.08 de ovulasyon testi pozitif cıktı pembe akıntı oldu 13. 08 de catladı bugun tekrar test pozitif cıktı ve yıne pembe akıntı oldu bunun nedeni ne olabilir kızlar 3 aydır her pozitif ovulasyon testını de degerlendırıyorum.. Ama evde yapılan hcg testlerim negatıf ust uste ovulasyon normal mı sizde de hıc oldu mu
Kanamaya dönüştü sildiğimde kan bulaşıyor peçeteye ve lavabodayken adet kanaması gibi aktı yumurtlama kanaması bu şekilde olmaz herhalde dimiKan ver canım , kandada gebelik çıkmazsa o zaman doktora git. Kist oluşmuş olmasın
Kanamaya dönüştü sildiğimde kan bulaşıyor peçeteye ve lavabodayken adet kanaması gibi aktı yumurtlama kanaması bu şekilde olmaz herhalde dimi
Yarın doktora gidicem bakalım sebebi neymişHayır yumurtlama kanaması denen şey lekelenme şeklinde olur. Muhakkak kan ver belkide gebesin bi sorun yaşıyorsun. Geç kalmadan önüne geçebilme şansın olsun
Yarın doktora gidicem bakalım sebebi neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?