Ovulasyon test

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Merhaba kizlar size bisi danismak istiyorum ; bugün itibariyle adetime 10 gün var düzenli oluyorum 2 asagi 2 yukari oynuyo tabi ama bu ay ilk kez ovulasyon test kullandim simdi yüklicem adetimin 10.gününde yakaladim cift cizgiyi 8. günde yaptigim test silik cikti normalde adete yakinda testlerin silik olmadi gerekmezmi ? Yani bugün test yaptim adetime 10 gün kala test ovulasyona 8. gün kala yaptigim testten daha koyu cikti normalmi ? Pembe bantli olan 8. gün testi bantsiz olan bugünkü test !

Eklentiler

• 51108893-DF2C-4F15-B1CD-FBC0C8EB809B.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 5C2C466C-FCD6-4193-8845-698A95A95FD6.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 70
Bunların ikisindede ovülasyon yok zaten kuzum yeterince koyu değil malesef

Yaa evet canimm ama bunlardan biri ovulasyona 2 gün kala biride adete 10 gün kala bu yani bugün yaptim silik olmadi gerekiyodu adetime 9-10 gün var benim bugünkü test bu sekilde normalmi ?

Eklentiler

• AF910427-8F9E-4896-88CA-F18B8FF447F8.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 63
Ufak tefek yükselişler olur aldığın sıvıyla alakalı ters bir durum yok görünüyor . Kafanı bulandırma

Tesekkür ederimm bikac güne tekrarlarim oglumada bu testle ögrenmistim ama adetime 4 gün vardi ozaman bu sefer dayanamayip 10 gün kla yaptim yine ovulasyon testi bakalim artik nasip insallah olur

Adet bittiği gün başlayıp tam kırmızıyı görene kadar devam etmelisiniz ovülasyon öyle birşey ki sabah denk geliyor akşam çizgi gidiyor biz olmadı sanıyoruz. Adet bitcek ertesi gün yapmaya başlayacaksınız pik seviyeyi görene kadar. Gördüğünüzde o gün ve ardından gelen 3 günü değerlendirceksiniz. Benim kuzenim adet biter ertesi gün ovülasyon olur şuan kızı var mesela. O yüzden bir gün yap ertesi gün yapma olmaz.

Evet evet bana mesela öyle sonuç veriyor gündüz 1 de yapıyorum akşam yapıyorum soluk veriyor anlamış değilim

Tesekkür ederim cevap icin ama ben piki görünce degerlendirdim adetimin 10. günü yakaladim ve 14. güne kadat degerlendirdik bu yolladigim teste adetime 10 gün kala yaptigim test yani normalde silik cikmasi gerekmezmi ? Bu sekilde belirgin olmasi normalmi ? Bende oglumda ilk ay bu testlerle hamile kldim 4 yasinda simdi ama ilk defa adete yakin böyle cift cizgi oldu yani anlamadim

Aa tamam pardon şimdi anladım oda şu şekilde oluyormuş doktoruma sormuştum adete yakın hcg ve lh vücutta biraz yükselirmiş oda testlere yansıyormuş ondan belirgin çıkıyor bendede olmuştu

merhabalaar sonuç nedir acaba aynı durumdayım merak ettim de

Bende ilk kez yaptim bu cikti bakalim artik

Eklentiler

• 77F3D634-71AC-400E-A743-94FA710ADBEF.jpeg
    83,4 KB · Görüntüleme: 40
Hayırlısı olsun hakkinizda sonucu banada bildirirmisiniz

Hayırlısı olsun hakkinizda sonucu banada bildirirmisiniz

Canimmm ben bu testten sonra yine test yaptim cizgi yok gibi cikti ama bugün ovulasyon testi yaptim yine adetime 5 gün kala ve 4 gün kala simdi yüklicrm böyle cikti düne göre dahada koyu cikti test az önce yaptim bi önceki ay olmadi malesef

Eklentiler

• F50C21CB-721E-47F7-A489-E45CBB20F29A.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…