Adet bittiği gün başlayıp tam kırmızıyı görene kadar devam etmelisiniz ovülasyon öyle birşey ki sabah denk geliyor akşam çizgi gidiyor biz olmadı sanıyoruz. Adet bitcek ertesi gün yapmaya başlayacaksınız pik seviyeyi görene kadar. Gördüğünüzde o gün ve ardından gelen 3 günü değerlendirceksiniz. Benim kuzenim adet biter ertesi gün ovülasyon olur şuan kızı var mesela. O yüzden bir gün yap ertesi gün yapma olmaz.
Aa tamam pardon şimdi anladım oda şu şekilde oluyormuş doktoruma sormuştum adete yakın hcg ve lh vücutta biraz yükselirmiş oda testlere yansıyormuş ondan belirgin çıkıyor bendede olmuştuTesekkür ederim cevap icin ama ben piki görünce degerlendirdim adetimin 10. günü yakaladim ve 14. güne kadat degerlendirdikbu yolladigim teste adetime 10 gün kala yaptigim test yani normalde silik cikmasi gerekmezmi ? Bu sekilde belirgin olmasi normalmi ? Bende oglumda ilk ay bu testlerle hamile kldim 4 yasinda simdi ama ilk defa adete yakin böyle cift cizgi oldu yani anlamadim
merhabalaar sonuç nedir acaba aynı durumdayım merak ettim deTesekkür ederim cevap icin ama ben piki görünce degerlendirdim adetimin 10. günü yakaladim ve 14. güne kadat degerlendirdikbu yolladigim teste adetime 10 gün kala yaptigim test yani normalde silik cikmasi gerekmezmi ? Bu sekilde belirgin olmasi normalmi ? Bende oglumda ilk ay bu testlerle hamile kldim 4 yasinda simdi ama ilk defa adete yakin böyle cift cizgi oldu yani anlamadim
Bende ilk kez yaptim bu cikti bakalim artik
Meraba sonucunuz ne oldu acabaBende ilk kez yaptim bu cikti bakalim artik
Adete 8 gun var daha canimMeraba sonucunuz ne oldu acaba
Ama sunu soyleyebilirim test 7 gun boyunca pozitif verdiMeraba sonucunuz ne oldu acaba
Gebelik testi yaptinizmjAma sunu soyleyebilirim test 7 gun boyunca pozitif verdi
Yok hayir erken diye yapmadim dahaGebelik testi yaptinizmj
Hayırlısı olsun hakkinizda sonucu banada bildirirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?