Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon test yardim
- Konu Sahibi Hazal66
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ağustos 2010
- 374
- 268
- 103
Reglden sonra derken bitiminden sonra 7. Gun mu başladınız? Peşpese 5 gün mü ölçmüş oldunuz? Asıl önemlisi döngünüz kaç gün sürüyor?
Özetle, sonuçların yorumlanabilmesi için bu testlerin döngünüzün kaçıncı günlerine geldiğini bilmek lazım. Testlerin içinde döngü sürenize göre hangi gün başlamanız gerektiği yazar...
Fotoğraflardan tek anlaşılan; hiç pozitif sonuç çıkmamış olduğu. Ama yumurtlama gününüz zaten henüz gelmemiş olabilir. Çizgileriniz oldukça silik.
Özetle, sonuçların yorumlanabilmesi için bu testlerin döngünüzün kaçıncı günlerine geldiğini bilmek lazım. Testlerin içinde döngü sürenize göre hangi gün başlamanız gerektiği yazar...
Fotoğraflardan tek anlaşılan; hiç pozitif sonuç çıkmamış olduğu. Ama yumurtlama gününüz zaten henüz gelmemiş olabilir. Çizgileriniz oldukça silik.
- 21 Ocak 2018
- 117
- 38
- 18
- 10 Ağustos 2010
- 374
- 268
- 103
F
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-testleri-hakkinda-merak-ettikleriniz.258935/
Kullandım, pozitif gördüm bu ay. Testi doğru uygulamanız önemli. Bu başlıktaki ilk mesajı dikkatle okumanızı tavsiye ederim,Siz kullandınız mı ?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-testleri-hakkinda-merak-ettikleriniz.258935/
Arkadaşlar merhaba, dün başka topikte yazmıştım ama cevap alamadım. ovulasyon testi konusunda yardiminiza ihtiyacim var.Normalde daha önce yaptığım testlerde 14. Gün ikinci cizgi koyu olarak çıkardı yani 12 silik 13 biraz koyu 14 tam koyu. Fakat bu ay 12.gün silik çizgi bariz vardı dün 13.gün yine aynı saatte tekrarladım fakat ikinci cizgi 12 den daha silikti ek olarak 5 gibi bi test daha yaptim ve tek cizgi. Daha once bu sekilde karsilasan var mı acaba. bu durum sizce neden olabilir
Bugün tekrar denedim ve çok silik ikinci çizgi dediğiniz gibi doğru günü yakalayamadım sanırım. cevap verdiğiniz için teşekkür ederimDogru gunu yakalayamamissin demekki canim bende kullandim ayni sekilde ama yumurtlama gununu iyi hesaplamak ve ona gore test yapmak gerek..
Sen yinede devam et :)
belki hatali negatif testtir veya bozukda olabilir
biraz geç bi cevap oldu ama daha önce benim bi kaybım oldu o dönemde 12 gün kala hissetmiştim. hafif bi kasık ağrısı ayaklarda üşüme titreme vardı. onun dışında bi değişiklik hissetmemiştim. Bu arada bu ay soğan kürüne başlamıştım ondan mı bilemiyorum ovulasyon testi 14 ünde değilde 16 sında pozitifti.genelde 14 ünde pozitif olurdu. bunuda paylaşmak istedim.
- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Arkadaşlar merhaba, dün başka topikte yazmıştım ama cevap alamadım. ovulasyon testi konusunda yardiminiza ihtiyacim var.Normalde daha önce yaptığım testlerde 14. Gün ikinci cizgi koyu olarak çıkardı yani 12 silik 13 biraz koyu 14 tam koyu. Fakat bu ay 12.gün silik çizgi bariz vardı dün 13.gün yine aynı saatte tekrarladım fakat ikinci cizgi 12 den daha silikti ek olarak 5 gibi bi test daha yaptim ve tek cizgi. Daha once bu sekilde karsilasan var mı acaba. bu durum sizce neden olabilir
yumurtlama erken olmuştur
yvz13 teste devam ettim 2 gün gecikmiş canım.14 ü değilde 16 sında koyulaştıyumurtlama erken olmuştur