- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
yvz13 teste devam ettim 2 gün gecikmiş canım.14 ü değilde 16 sında koyulaştı
süper o zaman:) degerlendirdinizse sorun yok
inşallah bebişin gelir kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yvz13 teste devam ettim 2 gün gecikmiş canım.14 ü değilde 16 sında koyulaştı
Arkadaslar benimkinide yorumlarmisiniz.
Ikiside pozitifmi. 10.gun iliski oldu. 11. Gunde olsunmu yoksa yrni mi bekliyim siliklesirse eger?
ben koyuyu gördüğüm sürece aralıksız çalışıyoruz canım :)
inşallah:) tüm isteyenlerle birliktesüper o zaman:) degerlendirdinizse sorun yok
inşallah bebişin gelir kuzum
koyulukları iyi Allah gönlünüze göre versin inşallah ama bu tip şeylerin cinsiyete etkisi olduğunu düşünmüyorum. Sizi yıpratabilir bu düşünce.Sağlıklı ve hayırlı evlat versin Allah.Arkadaşlar merhaba, en üstteki bugun yaptığım en üstten en alta yeniden eskiye sıralanıyor.dün ve bugün ilişki zamanları. Yardımcı olur musunuz? Cinsiyet konusunda kız bebek için uygun mudur?
Tesekkur ederim amin inşallah tüm isteyenlere hayırlısıysa olsunkoyulukları iyi Allah gönlünüze göre versin inşallah ama bu tip şeylerin cinsiyete etkisi olduğunu düşünmüyorum. Sizi yıpratabilir bu düşünce.Sağlıklı ve hayırlı evlat versin Allah.
bu gebelik testi mi. eğer öyleyse pozitif gözünüz aydın:)Eki Görüntüle 2112830 arkadaslar lutfen benimkinide yorumlarmisiniz 2 haftadir deniyorum amca bugun bole bir cizgi cikti genelde 30 gunde bir regl oluyorum reglm biter bitmez basldim sizde pozitifmi bu yoksa yarin dahadami koyulasir
dikkatli okumamışım. testten teste değişiyor ama pozitif bence. iki gün üst üste böyle çıkıyor zaten. sonra açılıyor.bu gebelik testi mi. eğer öyleyse pozitif gözünüz aydın:)
inşallah en kısa zamandaHayir canim ovulasyon testi insallah birgun gebelik testide bole cikar
Evet canm bencede pozitif onundeki 2 gunu iyi degerlendir derim hadi hayirlisiMerhabalar benim adetimin 20 günü bugun 14 gününde doktora gttim 20 mm yumurtan var dedi ovulasyon testi ile takip ettim hep negatifti ki sabah akşam yaptım 17 gün tekrar gittim yumurta gözükmüyor çatlamış dediler bende testleri bıraktım bugun 20 gün sabah akıntım oldu bende tekrar denedim testim aşağıda siz yorumlarmısınıx bana pozitif gibi geldi
Banada yardımcı olur musunuz lütfennnnnnDogru gunu yakalayamamissin demekki canim bende kullandim ayni sekilde ama yumurtlama gununu iyi hesaplamak ve ona gore test yapmak gerek..
Sen yinede devam et :)
belki hatali negatif testtir veya bozukda olabilir