• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon test yardim

Arkadaslar benimkinide yorumlarmisiniz.
Ikiside pozitifmi. 10.gun iliski oldu. 11. Gunde olsunmu yoksa yrni mi bekliyim siliklesirse eger?

Eklentiler

• 2018-02-01 17.03.39.jpg
    2018-02-01 17.03.39.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 116
Arkadaslar benimkinide yorumlarmisiniz.
Ikiside pozitifmi. 10.gun iliski oldu. 11. Gunde olsunmu yoksa yrni mi bekliyim siliklesirse eger?

ben koyuyu gördüğüm sürece aralıksız çalışıyoruz canım :)

Arkadaşlar merhaba, en üstteki bugun yaptığım en üstten en alta yeniden eskiye sıralanıyor.dün ve bugün ilişki zamanları. Yardımcı olur musunuz? Cinsiyet konusunda kız bebek için uygun mudur?

Eklentiler

• 4a07a09e-a38a-42ed-be86-c881731ccdcd.jpg
    4a07a09e-a38a-42ed-be86-c881731ccdcd.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 103
Arkadaşlar merhaba, en üstteki bugun yaptığım en üstten en alta yeniden eskiye sıralanıyor.dün ve bugün ilişki zamanları. Yardımcı olur musunuz? Cinsiyet konusunda kız bebek için uygun mudur?
koyulukları iyi Allah gönlünüze göre versin inşallah ama bu tip şeylerin cinsiyete etkisi olduğunu düşünmüyorum. Sizi yıpratabilir bu düşünce.Sağlıklı ve hayırlı evlat versin Allah.

koyulukları iyi Allah gönlünüze göre versin inşallah ama bu tip şeylerin cinsiyete etkisi olduğunu düşünmüyorum. Sizi yıpratabilir bu düşünce.Sağlıklı ve hayırlı evlat versin Allah.
Tesekkur ederim amin inşallah tüm isteyenlere hayırlısıysa olsun

1518970750112.jpg
arkadaslar lutfen benimkinide yorumlarmisiniz 2 haftadir deniyorum amca bugun bole bir cizgi cikti genelde 30 gunde bir regl oluyorum reglm biter bitmez basldim sizde pozitifmi bu yoksa yarin dahadami koyulasir

Merhabalar benim adetimin 20 günü bugun 14 gününde doktora gttim 20 mm yumurtan var dedi ovulasyon testi ile takip ettim hep negatifti ki sabah akşam yaptım 17 gün tekrar gittim yumurta gözükmüyor çatlamış dediler bende testleri bıraktım bugun 20 gün sabah akıntım oldu bende tekrar denedim testim aşağıda siz yorumlarmısınıx bana pozitif gibi geldi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 83
Merhabalar benim adetimin 20 günü bugun 14 gününde doktora gttim 20 mm yumurtan var dedi ovulasyon testi ile takip ettim hep negatifti ki sabah akşam yaptım 17 gün tekrar gittim yumurta gözükmüyor çatlamış dediler bende testleri bıraktım bugun 20 gün sabah akıntım oldu bende tekrar denedim testim aşağıda siz yorumlarmısınıx bana pozitif gibi geldi
Evet canm bencede pozitif onundeki 2 gunu iyi degerlendir derim hadi hayirlisi

arkadaşlar 25 günde bir regli oluyorum reglim bittikten hemen sonra ovulasyon testi yapmaya başladım 12. günümde öğleden sonra test yaptım yine böyle birşey çıktı akşam eve gidip tekrar yaptım bu sefer ikinci çizgi baya koyuydu öğlen yaptığıma göre kasık ağrılarımda baya oldu 12. günümde testte böyle bir çizginin çıkması ovulasyonun başlayacağı anlamına mı geliyor yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• ovulasyon.JPG
    ovulasyon.JPG
    38,9 KB · Görüntüleme: 83
95BB0CF3-B9BF-480E-A388-68ED85D74996.jpeg
Dogru gunu yakalayamamissin demekki canim bende kullandim ayni sekilde ama yumurtlama gununu iyi hesaplamak ve ona gore test yapmak gerek..
Sen yinede devam et :)
belki hatali negatif testtir veya bozukda olabilir
Banada yardımcı olur musunuz lütfennnnnn
4 gündür testi uyguluyorum dün yaptığım teste hafif vardı gibi ama başında durup bakamadım çalıştığımdan sebep
Bugün ise koyuydu akşam tekrarladım yine aynı koyulukta sizce yumurtlama günü mü bugün ?

Back