- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Açıkçası benim hiç. Belirtim olmuyo anlamıyorum o yüzden şuan negatif doğrumu anladım ikisininde koyu olmasımı gerekirTam zamanı olunca koyu oluyor ... haftaya koyulaşabilir, yumurtlama dönemine girince belirtin olmuyor mu?
Ben kendi anladigim kadar sana anlatmaya calisayim bende bu ay ilk kez bu testi kullandim ayni marka seninn testinin pozitif olmasina daha var orda gördüğün silik cizgi digeriyla ayni koyulukta yada daha koyu olunca pozitifi yani piki yakalamis oluyorsun sen yapmaya devam et araliksiz her gun ayni satte ve iki saat onceden sıvı alimini keserek piki goreceksindir mutlaka ama daha var zamani bildiklerim bu kadar burdan öğrendiklerim kadar sana yardimci olmaya çalışırım insallah isine yararMerhaba kızlar adetim 4 gün sürdü ve bitti bugün Adetimin 6.günü ovülasyon testi yaptım yorumlayabilirmisin bana silik çıktı T çizgisi
Pikin açılımı nedir :) bu arada akşam hergün 6’da yapacağım mecbur çalıştığım icin koyu olduktan sonra hergün ilişki olsa sıkıntı olur mu yoksa illa 2 güne bir mi olması lazımBen kendi anladigim kadar sana anlatmaya calisayim bende bu ay ilk kez bu testi kullandim ayni marka seninn testinin pozitif olmasina daha var orda gördüğün silik cizgi digeriyla ayni koyulukta yada daha koyu olunca pozitifi yani piki yakalamis oluyorsun sen yapmaya devam et araliksiz her gun ayni satte ve iki saat onceden sıvı alimini keserek piki goreceksindir mutlaka ama daha var zamani bildiklerim bu kadar burdan öğrendiklerim kadar sana yardimci olmaya çalışırım insallah isine yarar
TeşekkürlerOvulaayon testi cok kullandim
Hatta net olmak icin doktor takibiyle kullandim. Hem seffaf akintiya hemde testin koyuluguna dikkat etmek lazim.. koyuysa baya demekki catlama konumuna gelmistir.. her gun ayni saatte yapmaniz size avantaj olur.
:)) teşekkür ederim bu ay ki maceram güzel sonuçlanır insallah değerlendiriyim en iyisi hepsini ben koyu olunca :)))Bilemiyorum bazilari gun asiri diyor sperm kalitesi düşmesin diye bazılarida hergün ama sen kirmiziyi gormeye basladiginda bence hergün degerlendir pik derken cift cizginin belirgin olmasi yani hani deriz ya evet bingo filan o tarz bi soylem sanirim tam bilmiyorum ama oyle diyorlar
Birde hafif gogus ağrisi da olur.. bel agrisiyla.. ya da akntı.. olmuyorsa da olabilir tabi.. bi sinyal veriyor mutlaka.Teşekkürler
Aynen canim pes etmeden hergun yaparsan mutlaka yakalarsin sana bol sans insallah bebegin Hem en gelir sana:)) teşekkür ederim bu ay ki maceram güzel sonuçlanır insallah değerlendiriyim en iyisi hepsini ben koyu olunca :)))
Aminnnnnnn inş :)))Aynen canim pes etmeden hergun yaparsan mutlaka yakalarsin sana bol sans insallah bebegin Hem en gelir sana
Cnm Pik (yumurtlama günü) olması için mutlaka ama mutlaka T çizgisinin Cden daha koyu olması lazm... şuan pik değil.. yapmaya devam etMerhaba kızlar adetim 4 gün sürdü ve bitti bugün Adetimin 6.günü ovülasyon testi yaptım yorumlayabilirmisin bana silik çıktı T çizgisi
Hergün yapacağım bu süreci yaşamak bile çok heyecanlı :))) koyu olması için sabırsızlanıyorumCnm Pik (yumurtlama günü) olması için mutlaka ama mutlaka T çizgisinin Cden daha koyu olması lazm... şuan pik değil.. yapmaya devam et
Hepsi koyunu goruntu net goremedim.silikmi koyumuEki Görüntüle 2307084
kızlar benim testlerşmşde yorumlarmısınız 4 günde koyu çıktı bugun yapamadım henüz vallahi yapmayada korkuyorum 4 gün pik çıkarmıki adetlerim düzenli normalde.
son 4 tanesi hep koyu canımHepsi koyunu goruntu net goremedim.silikmi koyumu
4 gun ust uste yaptin oylemi? Peki pko varmi.son 4 tanesi hep koyu canım
pko yok canım ilk defa bu ay denedim öncekileri bilmiyorumki diğer sayfalara baktımda kist falan olabilir yazmışlar bir kadı doğumcuya mı gitsemBirde 1ncisi koyuya benzemiyor. 3 tane koyu gibi..
Goruntu net degil gercekten. Ama bu sekilde 3 gun ciktiysa catlamamis olabilir henuz.. ya da fazla buyuyor belki. Normalde olabilir yani secenek cok. Bende ust uste cikmazdi mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?