Biraz okudumda, umutlanmadan beklemek en mantıklısı, ovulasyon testi bir çok kişiyi yanıltmış, sonrasında regl olmuşlar. Zaten biraz yılgın bir halim var, yıkılmak istemiyorum, cuma sabahı gebelik testi yapıp duruma bi bakarım artık ne yapayım
Tekrar merhabaa ,30 Ağustos pik gunumdu hatırlarsınız belki, sonra siliklesti bugün yine hafif kasık ağrılarım filan oldu, akıntım da vardı yumurtlamayı andıran, bende biraz önce ovulasyon testi yaptım yine , en alttqki bugün yaptığım yeniden koyulasiyir gibi, bı ovulasyon daha mi acaba , ya zaten yumurtlama 1 hafta geç oldu normalde bugün regl günüm olmaliydi ,kafam iyice karıştı neler oluyor...Eki Görüntüle 2912210
Ya öyle mi dersin valla ben hiç emin olamıyorum,ikinci kere yumurtluyor olmak bile daha mümkün gibi geliyor bakalım cumaya kadar bekleyip cuma sabah gebelik testi yapmayı düşünüyorum evde , çıkar bence eğer varsa
Ya öyle mi dersin valla ben hiç emin olamıyorum,ikinci kere yumurtluyor olmak bile daha mümkün gibi geliyor bakalım cumaya kadar bekleyip cuma sabah gebelik testi yapmayı düşünüyorum evde , çıkar bence eğer varsa
Ya çalışıyorum, akşam 7 den sonra evde oluyorum, eşimde gidip kan testi yaptırmaktan yıldığı için ne gelir ne de beni gönderir.. benim 13 ü beklenen regl 30 ağustos yumurtlama günüydü, cuma sabah test yapıcam çıkar diye düşünüyorum, 11 gün geçmiş oluyor yumurtlamanın üzerinden
Ya çalışıyorum, akşam 7 den sonra evde oluyorum, eşimde gidip kan testi yaptırmaktan yıldığı için ne gelir ne de beni gönderir.. benim 13 ü beklenen regl 30 ağustos yumurtlama günüydü, cuma sabah test yapıcam çıkar diye düşünüyorum, 11 gün geçmiş oluyor yumurtlamanın üzerinden