• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon test sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oda mümkün olanlar varmış nadir olsada değerlendirsen iyi olur tabiki
Biraz okudumda, umutlanmadan beklemek en mantıklısı, ovulasyon testi bir çok kişiyi yanıltmış, sonrasında regl olmuşlar. Zaten biraz yılgın bir halim var, yıkılmak istemiyorum, cuma sabahı gebelik testi yapıp duruma bi bakarım artık ne yapayım :(

Tekrar merhabaa ,30 Ağustos pik gunumdu hatırlarsınız belki, sonra siliklesti bugün yine hafif kasık ağrılarım filan oldu, akıntım da vardı yumurtlamayı andıran, bende biraz önce ovulasyon testi yaptım yine , en alttqki bugün yaptığım yeniden koyulasiyir gibi, bı ovulasyon daha mi acaba , ya zaten yumurtlama 1 hafta geç oldu normalde bugün regl günüm olmaliydi ,kafam iyice karıştı neler oluyor...Eki Görüntüle 2912210
Ay merhaba, bende böyle öğrendim reglyfen bir gün önce böyleydi regly günü t çizgi daha koyuydu. Bence hamilesiniz. Direk kan testine :)

Ay merhaba, bende böyle öğrendim reglyfen bir gün önce böyleydi regly günü t çizgi daha koyuydu. Bence hamilesiniz. Direk kan testine :)
Ya öyle mi dersin valla ben hiç emin olamıyorum,ikinci kere yumurtluyor olmak bile daha mümkün gibi geliyor 😂 bakalım cumaya kadar bekleyip cuma sabah gebelik testi yapmayı düşünüyorum evde , çıkar bence eğer varsa

Ya öyle mi dersin valla ben hiç emin olamıyorum,ikinci kere yumurtluyor olmak bile daha mümkün gibi geliyor 😂 bakalım cumaya kadar bekleyip cuma sabah gebelik testi yapmayı düşünüyorum evde , çıkar bence eğer varsa
Ben adet günü gebelik testi yaptım koyu iki çift çizgiyi gördüm 4 haftalıkmış imkan varsa özel hastanede kan testi yaptır 1 saate çıkıyor 🙏🏻

Ben adet günü gebelik testi yaptım koyu iki çift çizgiyi gördüm 4 haftalıkmış imkan varsa özel hastanede kan testi yaptır 1 saate çıkıyor 🙏🏻
Ya çalışıyorum, akşam 7 den sonra evde oluyorum, eşimde gidip kan testi yaptırmaktan yıldığı için ne gelir ne de beni gönderir.. benim 13 ü beklenen regl 30 ağustos yumurtlama günüydü, cuma sabah test yapıcam çıkar diye düşünüyorum, 11 gün geçmiş oluyor yumurtlamanın üzerinden

Ya çalışıyorum, akşam 7 den sonra evde oluyorum, eşimde gidip kan testi yaptırmaktan yıldığı için ne gelir ne de beni gönderir.. benim 13 ü beklenen regl 30 ağustos yumurtlama günüydü, cuma sabah test yapıcam çıkar diye düşünüyorum, 11 gün geçmiş oluyor yumurtlamanın üzerinden
Aynen hayırlısı olsun sakince beklemekte fayda var

Canım sonuç nedir

Back