• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon test sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirecegim, ya enteresan olan 1 hafta geç oldu ,tahmini yumurtlama zamanı 23 ü filan gibiydi. Olmadı bı türlü,tatile gittik geldik bugün hem akıntı hemde hafif ağrılar olunca acaba mi dedim bı baktım çift çizgi. Bu ay antibiyotik filan kullandım. O bu kadar etkilemiş olabilir mi
evet özellikle antibiytik ve hava değişimi etkilemiş olabilir erken veya geç yumurtlama olabiliyor hissetmiş olmanız ne güzel kaçırmayın muhakkak değerlendirin.

evet özellikle antibiytik ve hava değişimi etkilemiş olabilir erken veya geç yumurtlama olabiliyor hissetmiş olmanız ne güzel kaçırmayın muhakkak değerlendirin.
İnşallah,ya 1 buçuk yılı geçti olmuyor. Tüm testler temiz herşeye baktırdım , saptanan bı neden yok ama yine de olmuyor. Son bı kaç ay daha yumurta takibi yapıp aşılamaya baslicam artık napim

Şimdi bı test yaptım , yumurtlama belirtileri gibi belirtilerim vardı.. sanırım bu ay o ilaçların etkisiyle ovulasyon geç oldu . Sence de bugün yumurtlama günü değil mi
Kesinlikle ♥️ Değerlendirebilirsin. Takip eden 4 gün ile beraber. Hayırlı uğurlu olur inşallah

Merhaba arkadaşlar, yumurtlama testiyle takip yaptım bu ay ,pik olduğu günden kaç gün sonra regl beklemeliyim?

14-16 gün sonra
Ya benim Yumurtlama günüm takvimde olması gereken zamandan 1 hafta sonra oldu. o zaman beklenen regl tarihimde 1 hafta kaymış oluyor dimi, yani reglim 1 hafta fix gecikecek, ondan sonraki günleri saymalıyım.

Ya benim Yumurtlama günüm takvimde olması gereken zamandan 1 hafta sonra oldu. o zaman beklenen regl tarihimde 1 hafta kaymış oluyor dimi, yani reglim 1 hafta fix gecikecek, ondan sonraki günleri saymalıyım.
Evet. Yumurtlama göre adet görürsün.

Kesinlikle ♥️ Değerlendirebilirsin. Takip eden 4 gün ile beraber. Hayırlı uğurlu olur inşallah
Tekrar merhabaa ,30 Ağustos pik gunumdu hatırlarsınız belki, sonra siliklesti bugün yine hafif kasık ağrılarım filan oldu, akıntım da vardı yumurtlamayı andıran, bende biraz önce ovulasyon testi yaptım yine , en alttqki bugün yaptığım yeniden koyulasiyir gibi, bı ovulasyon daha mi acaba , ya zaten yumurtlama 1 hafta geç oldu normalde bugün regl günüm olmaliydi ,kafam iyice karıştı neler oluyor...
IMG_20210907_000430.jpg

Tekrar merhabaa ,30 Ağustos pik gunumdu hatırlarsınız belki, sonra siliklesti bugün yine hafif kasık ağrılarım filan oldu, akıntım da vardı yumurtlamayı andıran, bende biraz önce ovulasyon testi yaptım yine , en alttqki bugün yaptığım yeniden koyulasiyir gibi, bı ovulasyon daha mi acaba , ya zaten yumurtlama 1 hafta geç oldu normalde bugün regl günüm olmaliydi ,kafam iyice karıştı neler oluyor...Eki Görüntüle 2912210
Gebelik olduğu zamanlar genelde koyulaşma oluyor eğer hormonlarda bi dengesizlik yoksa polikistik değilseniz

Gebelik olduğu zamanlar genelde koyulaşma oluyor eğer hormonlarda bi dengesizlik yoksa polikistik değilseniz
Hormonlar normal, polikistik te yok bende.. gebelik istiyorum zaten ama.. olmuş mudur ki inanasim gelmiyor 😂

Hormonlar normal, polikistik te yok bende.. gebelik istiyorum zaten ama.. olmuş mudur ki inanasim gelmiyor 😂
Daha yumurtlama üzerinden 8 gün geçmiş pik ile beraber 5 gün kadar sonra bir gebelik testi yaparsın inşallah güzel haberi alırsın:)

Daha yumurtlama üzerinden 8 gün geçmiş pik ile beraber 5 gün kadar sonra bir gebelik testi yaparsın inşallah güzel haberi alırsın:)
Ya inşallah öyle olur; ama ben ikinci kere yumurtlama mi oluyor acaba diye düşündüm. Böyle bişey olabilir mi sence, kasıklarımda da hafif ağrılar var çünkü

Ya inşallah öyle olur; ama ben ikinci kere yumurtlama mi oluyor acaba diye düşündüm. Böyle bişey olabilir mi sence, kasıklarımda da hafif ağrılar var çünkü
Oda mümkün olanlar varmış nadir olsada değerlendirsen iyi olur tabiki

Back