• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon test sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kgm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
1.165
746
73
32
Merhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon takibi yaptım , ya sanırım yumurtlama olmadı ben kopkoyu 2 çizgi görmedim hiç , ekteki fotoğrafi inceleyip bı yorum yapabilir misiniz
IMG_20210824_204308.jpg

Merhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon takibi yaptım , ya sanırım yumurtlama olmadı ben kopkoyu 2 çizgi görmedim hiç , ekteki fotoğrafi inceleyip bı yorum yapabilir misinizEki Görüntüle 2905930
Fazla mi damlattiniz çok dağılmış her seferinde birde aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yaptınız mı? Birde bu kaset testtense çubuk gibi olanları deneseniz daha net sonuç alirsiniz

Fazla mi damlattiniz çok dağılmış her seferinde birde aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yaptınız mı? Birde bu kaset testtense çubuk gibi olanları deneseniz daha net sonuç alirsiniz
6-7 damla seklinde damlattim aslında testlerin genelini akşam saatlerinde 2-3 saat sıvı alımını sinirlayip yaptım , takvime göre ovulasyon zamanı olabilir diye düşündüğüm günler sabah aksam test yaptım ama, niye böyle oldu anlamadım. Uygun diye bu kasetlerden aldım aslinda

6-7 damla seklinde damlattim aslında testlerin genelini akşam saatlerinde 2-3 saat sıvı alımını sinirlayip yaptım , takvime göre ovulasyon zamanı olabilir diye düşündüğüm günler sabah aksam test yaptım ama, niye böyle oldu anlamadım. Uygun diye bu kasetlerden aldım aslinda
6 7 damla çok fazla en fazla 3 damla yeterli gelebilirdi belki yumurtala gördünüz ama dağıldığı için fark edilmedi

6 7 damla çok fazla en fazla 3 damla yeterli gelebilirdi belki yumurtala gördünüz ama dağıldığı için fark edilmedi
Testi ilk yaptigimda dağılmış değildi , bekleyince böyle oldu galiba 22, 23 ünde cizgiler diğer günlere nazaran koyuydu ama yine kontrol çizgisiyle aynı koyulukta değildi. Bugün yaptığım çok siliklesmisti artık. Yumurtlama olmadı mı sizce

Merhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon takibi yaptım , ya sanırım yumurtlama olmadı ben kopkoyu 2 çizgi görmedim hiç , ekteki fotoğrafi inceleyip bı yorum yapabilir misinizEki Görüntüle 2905930
Aslında 22 08 de olacak gibi ama 24 ünde test yanlış gibi keşke yeni test yapsaydınız çok sıvı damlatınca bende öyle okurdu siz 21 22 lerde falan değerlendirme yapabilirdiniz. 2 3 ay daha t çizgisi böyle koyu çıkmazsa doktora gidin yumurtalıklarınıza baktırın.

Aslında 22 08 de olacak gibi ama 24 ünde test yanlış gibi keşke yeni test yapsaydınız çok sıvı damlatınca bende öyle okurdu siz 21 22 lerde falan değerlendirme yapabilirdiniz. 2 3 ay daha t çizgisi böyle koyu çıkmazsa doktora gidin yumurtalıklarınıza baktırın.
Aslında bütün testleri yaptırdım yumurtalıklarım iyi durumda hormon değerlerim normal , hsg temiz. Saptanan bı neden yok bebek olmaması için 21 22 filan da değerlendirdik ben testi bilmek adına yapıyordum 2 günde bir ilişki kuralını koruyarak

Aslında bütün testleri yaptırdım yumurtalıklarım iyi durumda hormon değerlerim normal , hsg temiz. Saptanan bı neden yok bebek olmaması için 21 22 filan da değerlendirdik ben testi bilmek adına yapıyordum 2 günde bir ilişki kuralını koruyarak
O zaman test ogün içim hatalıydı :)

O zaman test ogün içim hatalıydı :)
Şimdi bı test yaptım , yumurtlama belirtileri gibi belirtilerim vardı.. sanırım bu ay o ilaçların etkisiyle ovulasyon geç oldu . Sence de bugün yumurtlama günü değil mi

Eklentiler

• IMG_20210830_121153.jpg
    IMG_20210830_121153.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 40
evet tam yumurtlama hatta pik günü muhakkak değerlendirilmeli
Değerlendirecegim, ya enteresan olan 1 hafta geç oldu ,tahmini yumurtlama zamanı 23 ü filan gibiydi. Olmadı bı türlü,tatile gittik geldik bugün hem akıntı hemde hafif ağrılar olunca acaba mi dedim bı baktım çift çizgi. Bu ay antibiyotik filan kullandım. O bu kadar etkilemiş olabilir mi

Back