Ovulasyon test ile gebelik anlaşırmı

aysenurbalc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
25
3
1
28
merhabalar kızlar regle me son dört gün kaldı ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ovulasyon test ile gebelıgı ogrenen varmı acaba aranızda bana yazarsanız sevnırım yumurtlama oldugunu sanmıyorum cunku dongum duznelı ve yumurtlamam agdet aonrası 14. gün

Eklentiler

• IMG_1162.webp
    IMG_1162.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 77
bu yumurtlama değil zaten. Genelde lh ile öğrenenlerde T de C kadar ya da daha koyu çıkıyor yumurtlama var gibi. Ama sizde normal olması gerektiği gibi silik çıkmış.

merhabalar kızlar regle me son dört gün kaldı ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ovulasyon test ile gebelıgı ogrenen varmı acaba aranızda bana yazarsanız sevnırım yumurtlama oldugunu sanmıyorum cunku dongum duznelı ve yumurtlamam agdet aonrası 14. gün
Benim de çatlamadan sonra hep silik çıktı yok denecek kadar sonra dün gece 1 saatlik sıvı alımını kestim yaptım önce t oluştu sonra C yani koyu gibi genelde hep c oluşurdu

Benim de bugün regl günüm kızlar göğüslerim aşırı acıyo ovülasyon yaptım ama normal mı anlamadm öğlen bi erken gebelik testi alıcam

Eklentiler

• IMG_4545.webp
    IMG_4545.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 67
Benim de bugün regl günüm kızlar göğüslerim aşırı acıyo ovülasyon yaptım ama normal mı anlamadm öğlen bi erken gebelik testi alıcam
bende merak edıuorum gercekten oyle ogrenen varmı bendede karnımda bir şişlik kasıklarlarda agrı ve dolgunlık bazen nadır bas donmesı oluyor

Bugün 16. Gün pazartesi kan vermiştim 2 çıkmıştı fakat regl günüm bugün göğüs hassasiyetim aşırııı reglden önce de acır ama bilemiyorm ki
Belli olmaz 2 yükselmiştir belki bir daha kan verip kesinleştirebilirsiniz ama evde de test yaparsanız varsa kesin çıkar 16.günde

Back
X