Ovülasyon test değerlendirmesi ?

lavinia1021

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
21
7
6
29
Herkese merhaba rica etsem tecrübeli olan birileri ovülasyon testlerimi değerlendirebilir mi ?

Eklentiler

• IMG_8432.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum 19 pik olmuş yani yumurtlama 20 şimdide çatlamış umarım değerlendirmişsiniz bir dolu bir boş olarak değerlendirmeye devam et muhakkak

19 ve 20 yi değerlendirdim bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum :))
Bundan sonra bu 3 günü üst üste değerlendir kuzum eşinde sperm problemı yoksa 3 günden sonrada 1 dolu bır boş olarak ilişkinize devam edin

Bugün dahil 3 gün üst üste sonra 1 gün olucak bir gün olmıcak
Verdiğiniz bütün cevaplar için çok teşekkür ederim bir şeyi daha merak ediyorum . Bu testlerde pik denilen günde yumurta çatlamış mı oluyor yoksa LH denilen hormon düzeyi mi yükseliyor ? Çatlama ne zaman gerçekleşiyor ?

Pik yumurtanın çatlamak için hazır olduğunu gösterir kuzum ikisinde koyu çıktı zaman yani silikleşemeye başladığındada çatlamış oluyor bizim hamile kalmaya çalışanlar topiğimiz var istersen gelebilirsin bak

Yeni üye oldum ben şimdi takip ettim başka yapmam gereken bişey var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…