Ovulasyon takip

nrtncbrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
4
0
1
25
Kızlar ovulasyon deniyorum bu ay bi denemeye karar verdik ve foto atıcam aldım ama ne anlama geldiğini felan tam anlayamadım bilgi verir misiniz eczanci 12.gün başlayın demişti başladım da bilenler yardımco olursa çok sevinirim😍

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 67
Canım benim sondan ikinci de yumurtlaman olmuş yumurtlamayıda şöyle anlicaksın t çizgisi c çizgisinden koyu olursa veya aynı renk olursa bu yumurtlama anlamına geliyor daha sonra silikleşirse çatlama anlamına geliyor şeninde yumurtlaman olmuş çatlamış veya çatlmak üzeredir bol şansss aramıza hoşgeldin dilerim güzel haberler alırız ❤️❤️

Canım benim sondan ikinci de yumurtlaman olmuş yumurtlamayıda şöyle anlicaksın t çizgisi c çizgisinden koyu olursa veya aynı renk olursa bu yumurtlama anlamına geliyor daha sonra silikleşirse çatlama anlamına geliyor şeninde yumurtlaman olmuş çatlamış veya çatlmak üzeredir bol şansss aramıza hoşgeldin dilerim güzel haberler alırız ❤️❤️
Teşekkür ederim 😍sondaki iki günde yaptığım diğerlerinde hep çift çizgi ve o ikisi yine iki çizgi ama t olan ikisin de de daha koyu çatlama olmuş mu yani 🥰inşallh rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️💗

Benim de ovulasyon testime bakabilirmisiniz ? İlk defa bu ay deniyorum. Adet günüm biter bitmez yapmaya başladım. Aşağıda ki resimde üsteki 5. Gün alttaki 6. Gün de ikinci cizgi belirmeye başladı. Yumurtam çatlamış mı oluyor yoksa kaç güne çatlar sizce ?

Eklentiler

• 1000059427.webp
    1000059427.webp
    96,6 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar ovulasyon deniyorum bu ay bi denemeye karar verdik ve foto atıcam aldım ama ne anlama geldiğini felan tam anlayamadım bilgi verir misiniz eczanci 12.gün başlayın demişti başladım da bilenler yardımco olursa çok sevinirim😍
Pik olmuş evet ama çatlama göremedim
Silik çıkarsa yumurta çatlamıştır ilişki mutlaka olmalı

Alttan 4.test pik olmuş,onunla altındakine bakılırsa çatlamış. Alttan 3.olan ya da 4.olan testi yaptığınız gün ilişki olduysa şansınız yüksek
Piki gördükten sonraki 3 gübü de değerlendirdik umarım dediğiniz gibi olur gebelik elde ederiz pcosluyum o yüzden de umutlanmak istemiyorum ama nasip bakalım inşallah olur

Back
X