Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimCanım benim sondan ikinci de yumurtlaman olmuş yumurtlamayıda şöyle anlicaksın t çizgisi c çizgisinden koyu olursa veya aynı renk olursa bu yumurtlama anlamına geliyor daha sonra silikleşirse çatlama anlamına geliyor şeninde yumurtlaman olmuş çatlamış veya çatlmak üzeredir bol şansss aramıza hoşgeldin dilerim güzel haberler alırız![]()
Pik olmuş evet ama çatlama göremedimKızlar ovulasyon deniyorum bu ay bi denemeye karar verdik ve foto atıcam aldım ama ne anlama geldiğini felan tam anlayamadım bilgi verir misiniz eczanci 12.gün başlayın demişti başladım da bilenler yardımco olursa çok sevinirim![]()
Son iki günün ki böylePik olmuş evet ama çatlama göremedim
Silik çıkarsa yumurta çatlamıştır ilişki mutlaka olmalı
Hala çatlamamış kopkoyu duruyorSon iki günün ki böyle
Anladım teşekkür ederimHala çatlamamış kopkoyu duruyor
Selam canım bende testi bu ay kullanmaya başladım sizce çatlama olmuş mu bakar mısınızHala çatlamamış kopkoyu duruyor
Sanırım sondan 4. De yumurtlamışsın ve yumurtan çatlamış kuzum inşallah değerlendirmişsindir.Selam canım bende testi bu ay kullanmaya başladım sizce çatlama olmuş mu bakar mısınız Eki Görüntüle 3564742
Değerlendirdim umarım gebelik olusurSanırım sondan 4. De yumurtlamışsın ve yumurtan çatlamış kuzum inşallah değerlendirmişsindir.
Alttan 4.test pik olmuş,onunla altındakine bakılırsa çatlamış. Alttan 3.olan ya da 4.olan testi yaptığınız gün ilişki olduysa şansınız yüksekSelam canım bende testi bu ay kullanmaya başladım sizce çatlama olmuş mu bakar mısınız Eki Görüntüle 3564742
Piki gördükten sonraki 3 gübü de değerlendirdik umarım dediğiniz gibi olur gebelik elde ederiz pcosluyum o yüzden de umutlanmak istemiyorum ama nasip bakalım inşallah olurAlttan 4.test pik olmuş,onunla altındakine bakılırsa çatlamış. Alttan 3.olan ya da 4.olan testi yaptığınız gün ilişki olduysa şansınız yüksek
İnşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşallahDeğerlendirdim umarım gebelik olusur![]()
Amin canım inşallah isteyen herkese versin rabbimİnşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah![]()
![]()