Bence henüz pik olmamış test yapmaya devam edinKoyu çizgi dün olan bugün olan da çok silik çıktı kızlar bakar mısınız ? Tam olarak anlayamıyorum
21. Gün bugünDaha tam pik olmamış canım devam et yapmaya. Kaçıncı günü adetinin?
21. Gün bugünDaha tam pik olmamış canım devam et yapmaya. Kaçıncı günü adetinin?
Döngünüz kaç gün? Ya da acaba saatini mi kaçırdınız. Aslında koyu evet ama c çizgisi kadar koyu veya daha koyu olması gerekiyor. Ya da sonraki ay daha koyu görecek olabilirsiniz. Bazı aylar hiç yumurtlama bile olmayabiliyor normal bir şey. Ama sürekli olması normal değil. Bence siz yine de bu günleri değerlendirin ama o sırada adete kadar teste devam edin. Ve sonraki ay eğer adet olursanız baştan saatine dikkat ederek test yapın21. Gün bugün
Bakın bunlar da başladığım ilk hafta olanlar.İlk defa yaptığım için çok bilemiyorum açıkcası.Bir yaşında bir kızım var istediğim ay oldu gebelik ki onu uygulama üstünden yumurtlama günlerini bulmuştum ancak 6 aydır da ikinci bebeğimizi istiyorum olmadığı için bende bu ay ovulasyon testine başladım.Durum bu şekildeDöngünüz kaç gün? Ya da acaba saatini mi kaçırdınız. Aslında koyu evet ama c çizgisi kadar koyu veya daha koyu olması gerekiyor. Ya da sonraki ay daha koyu görecek olabilirsiniz. Bazı aylar hiç yumurtlama bile olmayabiliyor normal bir şey. Ama sürekli olması normal değil. Bence siz yine de bu günleri değerlendirin ama o sırada adete kadar teste devam edin. Ve sonraki ay eğer adet olursanız baştan saatine dikkat ederek test yapın
19 Ocak da pik gibi görünüyor değerlendirdiniz mi :)Bakın bunlar da başladığım ilk hafta olanlar.İlk defa yaptığım için çok bilemiyorum açıkcası.Bir yaşında bir kızım var istediğim ay oldu gebelik ki onu uygulama üstünden yumurtlama günlerini bulmuştum ancak 6 aydır da ikinci bebeğimizi istiyorum olmadığı için bende bu ay ovulasyon testine başladım.Durum bu şekilde
Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz kafamda daha iyi netleştiSabah uyanınca ilk idrarınızı yapın. Saat öğlen 1-2 gibi olan idrarınızla test yapın. Ve 2 saat öncesinde sakın sıvı almayın. Her gün aynı saatlerde yapın. 1 saat ileri veya geri çok önemli değil ama ortalama aynı saatler olsun. Ben bu ay o şekilde çok dikkat ettim 3 ayda anca bulabildim günü. Uygulamadaki yumurtlama günlerini doğru değil. Bazısı adetten hemen sonra yumurtluyor. Bazısı hemen önce.
Bu ayki ovülasyon testlerimi ekledim alta. Böyle daha koyu olması gerekiyor. Size önerim instagramda bir gebenin günlüğü hesabını takip edin ve onun testlerini alın bence. Ne sorarsanız mesaja cevap veriyor. Ben de bu ay gebelik bekliyorum pazartesi kan vereceğim
Evet değerlendirmiştik19 Ocak da pik gibi görünüyor değerlendirdiniz mi :)
Rica ederim ne demek. İstediğiniz bir şey olursa sorun mutlakaÇok teşekkür ederim yardımcı oldunuz kafamda daha iyi netleştiinşallah güzel sonuçlar alırsınız
Maalesef tam pik değil. C çizgisi daha koyu19 Ocak da pik gibi görünüyor değerlendirdiniz mi :)
Güzel haberinizi bizlerle de paylaşın umut olun bizlereRica ederim ne demek. İstediğiniz bir şey olursa sorun mutlaka
Bazı testler net koyuluk vermeyebiliyor tabi ki yanıltmak istemem ama her test aynı koyulğu göstermiyorMaalesef tam pik değil. C çizgisi daha koyu
Tabii ki mutlaka yazarımmGüzel haberinizi bizlerle de paylaşın umut olun bizleretekrar testleri yapmaya devam edeceğim atarım yine buraya
Dneyeceğiz Allah’ın izniyle stres yapmadan bulacağı günümüzüBazı testler net koyuluk vermeyebiliyor tabi ki yanıltmak istemem ama her test aynı koyulğu göstermiyor
İçime sizinle alakalı güzel bir his geldi umarım güzel haberi de alırsınız çok çok güzel bir duygu rabbim tüm isteyen kadınlara bu tadı tattırsınTabii ki mutlaka yazarımmilk gebeliğim olacak olursa. 25 yaşındayım. Pco var adet düzenim sıfır. Bazen 3 ay bazen 1 buçuk ay çok değişiyor. Ovülasyon testi olmasa asla bulamazdım herhalde o günü
Bence en neti gün aşırı ilişki :) en azından bir gün her ihtimalle tutabilirDneyeceğiz Allah’ın izniyle stres yapmadan bulacağı günümüzü
Rabbim size de tez vakitte nasip etsin bekleyen herkeseTabii ki mutlaka yazarımmilk gebeliğim olacak olursa. 25 yaşındayım. Pco var adet düzenim sıfır. Bazen 3 ay bazen 1 buçuk ay çok değişiyor. Ovülasyon testi olmasa asla bulamazdım herhalde o günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?