Ovulasyon takip

ogretme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
13
4
1
30
Koyu çizgi dün olan bugün olan da çok silik çıktı kızlar bakar mısınız ? Tam olarak anlayamıyorum

Eklentiler

• IMG_2283.jpeg
    230,5 KB · Görüntüleme: 22
Döngünüz kaç gün? Ya da acaba saatini mi kaçırdınız. Aslında koyu evet ama c çizgisi kadar koyu veya daha koyu olması gerekiyor. Ya da sonraki ay daha koyu görecek olabilirsiniz. Bazı aylar hiç yumurtlama bile olmayabiliyor normal bir şey. Ama sürekli olması normal değil. Bence siz yine de bu günleri değerlendirin ama o sırada adete kadar teste devam edin. Ve sonraki ay eğer adet olursanız baştan saatine dikkat ederek test yapın

Bakın bunlar da başladığım ilk hafta olanlar.İlk defa yaptığım için çok bilemiyorum açıkcası.Bir yaşında bir kızım var istediğim ay oldu gebelik ki onu uygulama üstünden yumurtlama günlerini bulmuştum ancak 6 aydır da ikinci bebeğimizi istiyorum olmadığı için bende bu ay ovulasyon testine başladım.Durum bu şekilde

Eklentiler

• IMG_2304.png
    831,1 KB · Görüntüleme: 9
Sabah uyanınca ilk idrarınızı yapın. Saat öğlen 1-2 gibi olan idrarınızla test yapın. Ve 2 saat öncesinde sakın sıvı almayın. Her gün aynı saatlerde yapın. 1 saat ileri veya geri çok önemli değil ama ortalama aynı saatler olsun. Ben bu ay o şekilde çok dikkat ettim 3 ayda anca bulabildim günü. Uygulamadaki yumurtlama günlerini doğru değil. Bazısı adetten hemen sonra yumurtluyor. Bazısı hemen önce.
Bu ayki ovülasyon testlerimi ekledim alta. Böyle daha koyu olması gerekiyor. Size önerim instagramda bir gebenin günlüğü hesabını takip edin ve onun testlerini alın bence. Ne sorarsanız mesaja cevap veriyor. Ben de bu ay gebelik bekliyorum pazartesi kan vereceğim

Eklentiler

• 1000030859.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 8
19 Ocak da pik gibi görünüyor değerlendirdiniz mi :)

Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz kafamda daha iyi netleşti inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Güzel haberinizi bizlerle de paylaşın umut olun bizlere tekrar testleri yapmaya devam edeceğim atarım yine buraya
Tabii ki mutlaka yazarımm ilk gebeliğim olacak olursa. 25 yaşındayım. Pco var adet düzenim sıfır. Bazen 3 ay bazen 1 buçuk ay çok değişiyor. Ovülasyon testi olmasa asla bulamazdım herhalde o günü

Tabii ki mutlaka yazarımm ilk gebeliğim olacak olursa. 25 yaşındayım. Pco var adet düzenim sıfır. Bazen 3 ay bazen 1 buçuk ay çok değişiyor. Ovülasyon testi olmasa asla bulamazdım herhalde o günü
İçime sizinle alakalı güzel bir his geldi umarım güzel haberi de alırsınız çok çok güzel bir duygu rabbim tüm isteyen kadınlara bu tadı tattırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…