• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takip

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mgc0404

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
322
123
103
32
Merhaba kızlar ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. Benim elimde 14 adet test vardı biraz erken başlamışım kullanmaya pazar gunu sonuncuyu yaptım . pazartesi eczaneden farklı bir marka buldum ve aldım alttaki pembe kapaklı olan :) Hal öyle olunca anlayamadım birde sanki bana 3, gündür T koyu çıkıyor gibi geliyor yani bı yardım eder MİSİNİZZZZZ 🤲🏻 Benim yumurtlama olmuş çatlamış mii kafam çok karıştı:( Pembe kapalı olanı pazartesi yaptim. Bu arada Perşembe cuma c.tesi pazar denedik ama pazartesi denemedik eşim olmadığı için . Sizce ne zaman çatlamış pazarteside mi denemem gerekiyordu ayy yardim.lutfeeeeen 🌸🌸🌸🌸
IMG_20201207_140505.webp

Merhaba kızlar ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. Benim elimde 14 adet test vardı biraz erken başlamışım kullanmaya pazar gunu sonuncuyu yaptım . pazartesi eczaneden farklı bir marka buldum ve aldım alttaki pembe kapaklı olan :) Hal öyle olunca anlayamadım birde sanki bana 3, gündür T koyu çıkıyor gibi geliyor yani bı yardım eder MİSİNİZZZZZ 🤲🏻 Benim yumurtlama olmuş çatlamış mii kafam çok karıştı:KK43: Pembe kapalı olanı pazartesi yaptim. Bu arada Perşembe cuma c.tesi pazar denedik ama pazartesi denemedik eşim olmadığı için . Sizce ne zaman çatlamış pazarteside mi denemem gerekiyordu ayy yardim.lutfeeeeen 🌸🌸🌸🌸Eki Görüntüle 2735362
Ctesi yumurtlama olmuş cnm pazar siliklesmis biraz.ama sanki yumurtlama devam ediyor gibi siz değerlendirin

Testlere göre yumurtlama uzun sürmüş gibi duruyor. Bence iki günde bir değerlendirmeye devam edin inşallah

Şimdi gördüm değerlendirme gününü. Allah büyük. Siz umudunuzu kaybetmeyin

Testlere göre yumurtlama uzun sürmüş gibi duruyor. Bence iki günde bir değerlendirmeye devam edin inşallah
Reglm düzensiz onunla ilgili olabilir mi acaba bu yumurtlama uzun sürmesi? Birde Persembe-Cuma-C.tesi-Pazar değerlendirdik pazartesi malesef deneyemedik. Bugün değerlendiririm inşallah :) İlk defa test kullanıyorum. Ayrıca ilk deneme sayılır o yüzden acemilik 🙈

Buda bugün yaptığım ama nedense siliklesmemis gibi geliyor bana ah keşke ilk kullandığım bitmeseydiiii 😅 bundan zor anladım yani

Buda bugün yaptığım ama nedense siliklesmemis gibi geliyor bana ah keşke ilk kullandığım bitmeseydiiii 😅 bundan zor anladım yani
Ben yanlış anlamışım sanırım. Kusura bakma. O günleri değerlendirdiysen tutma ihtimali epey yüksek. Ama bugün yaptığın test bence silik t çizgisi. Hatta büyük ihtimal senin dün çatlamış yumurtan. Dünkü de silik. Benim de adetim çok düzensizdi. Bide hafif pko vardı. Yaklaşık bir buçuk yıl sonra ilk gebeliğim oldu. Yumurtlama takibini çok araştırdım. 3 ay da kendim denedim. Hatta bi arkadaşıma yardımcı oldum. O da şimdi hamile çok şükür. Yalnız ben strip test kullanmıştım. Sanki onlar daha sağlıklı gibi geliyo. İnşallah tutmuştur. Ama olmadıysa umudunu kaybetme. Diğer ay strip test al istersen. Ben en son innovita kullanmıştım. Bide adet bitiminden hemen sonra başla. Yumurtlama ve çatlama gününü muhakkak değerlendir.Allah büyük. 😊

Ben yanlış anlamışım sanırım. Kusura bakma. O günleri değerlendirdiysen tutma ihtimali epey yüksek. Ama bugün yaptığın test bence silik t çizgisi. Hatta büyük ihtimal senin dün çatlamış yumurtan. Dünkü de silik. Benim de adetim çok düzensizdi. Bide hafif pko vardı. Yaklaşık bir buçuk yıl sonra ilk gebeliğim oldu. Yumurtlama takibini çok araştırdım. 3 ay da kendim denedim. Hatta bi arkadaşıma yardımcı oldum. O da şimdi hamile çok şükür. Yalnız ben strip test kullanmıştım. Sanki onlar daha sağlıklı gibi geliyo. İnşallah tutmuştur. Ama olmadıysa umudunu kaybetme. Diğer ay strip test al istersen. Ben en son innovita kullanmıştım. Bide adet bitiminden hemen sonra başla. Yumurtlama ve çatlama gününü muhakkak değerlendir.Allah büyük. 😊
Ah teşekkür ederim 💜💜 Evet evet değerlendirdik o gunleri dün hariç :) Bugün bir daha denemek istiyorum Umarım tutmuştur. Çok hayallere kapılmak istemiyorum :) şu 10_12 gün nasıl geçer ah 💜 ne güzel bir bebege vesile olması🧿🧿🧿 Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın :)

Merhaba kızlar ilk defa ovulasyon takibi yapıyorum koyulaşma var mı akıntı başladı gibi bu gün

IMG_20201210_215139.webp

Merhaba kızlar ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. Benim elimde 14 adet test vardı biraz erken başlamışım kullanmaya pazar gunu sonuncuyu yaptım . pazartesi eczaneden farklı bir marka buldum ve aldım alttaki pembe kapaklı olan :) Hal öyle olunca anlayamadım birde sanki bana 3, gündür T koyu çıkıyor gibi geliyor yani bı yardım eder MİSİNİZZZZZ 🤲🏻 Benim yumurtlama olmuş çatlamış mii kafam çok karıştı:KK43: Pembe kapalı olanı pazartesi yaptim. Bu arada Perşembe cuma c.tesi pazar denedik ama pazartesi denemedik eşim olmadığı için . Sizce ne zaman çatlamış pazarteside mi denemem gerekiyordu ayy yardim.lutfeeeeen 🌸🌸🌸🌸Eki Görüntüle 2735362
Merhaba geç gördüm umarım gebesinizdir. Bazı kadınlarda yumurtlama 3 gün sürebiliyor sizinde öyle olmuş. Bu durumda yumurtlama gözüken günler ve sonrasındaki silikleşme çatlama zamanı bizim için önemli. Bu testlere göre ptesi günü yumurtanız çatlamış

Back
X