Herkese merhabalar. Bir süredir buradaki konu başlıklarını okuyarak fikir edinmeye çalışıyorum fakat kendi durumumu paylaşıp fikir almak istedim sonunda.
1.5 yaşında bebeğim var yaklaşık 5 6 aydır tekrar gebelik istiyoruz fakat bir türlü olumlu bir sonuç elde edemedik. 2 ay önce doktor kontrollerine başladığımda pco olduğunu fakat çok ileri boyutta seyretmediğini söyledi. Kilo vs sorunum da yok. Hormon testlerime bakıldı hepsi gayet normal çıktı. Sadece prolaktin 24 çıktı doktorum da bunun gebeliğe engel olacak kadar yüksek olmadığını söyledi fakat o dönem zaten bebeğimi memeden kesiyordum ondan dolayı 1 kutu dostinex kullandım ve bitirdik. (Bu arada eşimde herhangi bir sağlık, sperm vs sorunu yok.)
Son 2 3 aydır da ovulasyon testi ile takip ederek ilerliyoruz testlerde yumurtlama, pik ve çatlamayı görüyorum ona göre değerlendiriyoruz fakat bir türlü olumlu sonuç elde edemedik.. acaba atladığım gözden kaçırdığım bir şey mi var neden olmuyor anlayamıyorum. Aynı durumu yaşayanlar tecrübe edenler fikir paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler