• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon takibi

Eklentiler

• 24A13F83-E63C-4A13-AEC7-F5D89AA12D63.jpeg
    24A13F83-E63C-4A13-AEC7-F5D89AA12D63.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 113
akşam koyu olan testin çizgisi biraz garip, bozuk mu acaba, aslında 24 saat arayla günde 1 kez yapsanız böyle aklınız karışmaz, yani aynı gün içinde hem sabah hem akşam yapmanıza gerek yok
Anladım öyle yaparım bundan sonra çok tşk ediyorum Allah razı olsun sağolun

Anladım öyle yaparım bundan sonra çok tşk ediyorum Allah razı olsun sağolun
Test bozuk olabilir, biz kurumuş halini gördüğümüz için yalancı çizgi olabilir, nadiren de olsa ayda iki kez yumurtlama olabilir, yumurtlamayı ve çatlamayı gördükten sonra devam etmenize gerek yoktu ama devam ettiniz sanırım😊

Test bozuk olabilir, biz kurumuş halini gördüğümüz için yalancı çizgi olabilir, nadiren de olsa ayda iki kez yumurtlama olabilir, yumurtlamayı ve çatlamayı gördükten sonra devam etmenize gerek yoktu ama devam ettiniz sanırım😊
İşte heyecan merak acemilik ne derseniz deyin 😇

29 unda kontrolüm var zaten kimyasaldan sonda bi takım testler yapıldı doktor da o gün söyler yumurtlama oldu mı olmadı mı diye sanırım işte yine insan merak ediyor 😊
bence olmuş gibi görünüyordu ilk en başta sorarken attığınız görselde, az kalmış kontrole zaten, hayırlısı:)

Ben 23 ünde gördüm pozitifi aynı gün tekrar yaptım bu sefer negatif çıktı aradan 5 gün geçti gebelik testi yaptım da negatif çıktı hemen belli olur mu

Merhabalar 6-7 gündür ovulasyon takip ediyorum baya silik çıkıyordu ama bugün biraz koyu gibi bakabilir misiniz kızlar ? 🌸

Eklentiler

• 9052E2E2-845E-4DA3-BBD2-FC4375923631.jpeg
    9052E2E2-845E-4DA3-BBD2-FC4375923631.jpeg
    41 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba daha yeni üye oldum. İlk defa ovülasyon takibi yapıyorum. Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi çok rica ediyorum. 31mayısı 1 hazirana bağlayan gece ve 1mayıs gece yarısından sonra ilişkim oldu. Devam etmeli miyim ? Çatlama veya pil söz konusu mu

Eklentiler

• IMG_7360.jpeg
    IMG_7360.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 107
Merhaba daha yeni üye oldum. İlk defa ovülasyon takibi yapıyorum. Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi çok rica ediyorum. 31mayısı 1 hazirana bağlayan gece ve 1mayıs gece yarısından sonra ilişkim oldu. Devam etmeli miyim ? Çatlama veya pil söz konusu mu
üçüncü test pik sanırım evet, yazınız pek anlaşılmıyor gibi ama böyle bu saatlerde yapmayın bence gündüz 1 kez yapmanız yeterli, bugün ve yarın da ilişki olsun bence

üçüncü test pik sanırım evet, yazınız pek anlaşılmıyor gibi ama böyle bu saatlerde yapmayın bence gündüz 1 kez yapmanız yeterli, bugün ve yarın da ilişki olsun bence
Çok teşekkür ederim🥺❤️

olabilir diye biliyorum aynı gün, genelde 24-36 saat derler ama
Merhabalar benim testimi de yorumlar mısınız ilk kez yapıyorum takip. Dün hepsine göre baya koyu bir çizgi gördüm. Bugün tekrar yaptım silik çıktı baya acaba yumurtlama olmuş mu ara ara karın ağrısı ve beyaz akıntım var 3 gündür
8BDE60EB-74AA-4A12-9E31-C287241FA312.png
image.jpg

Back
X