Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon takibi
- Konu Sahibi mrvdmrr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon ovulasyon çift çizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?olabilir diye biliyorum aynı gün, genelde 24-36 saat derler amaMerhaba hanımlar Ovülasyon takibi yapıyorum dün yaptığım testte ikinci çizgi koyu çıktı 5 6 saat sonra testi tekrarladım bu sefer çok silik çıktı bugün tekrar yaptımEki Görüntüle 3252165 ikinci çizgi yok aynı gün yumurtlama ve çatlama olabilir mi
benim de mesela sabah pik yaptığı gün akşam yumurtlama ağrım olmuştu, çatladı demek ki aynı günEvet genelde öyle diyorlar ama benim aynı gün oldu sanırım
Dün ve bugün yaptığım testler negatif çıktı hep adetime de 14 gün kaldı artık pozitif göremem sanırımbenim de mesela sabah pik yaptığı gün akşam yumurtlama ağrım olmuştu, çatladı demek ki aynı gün
hangi testler negatif anlamadım?Dün ve bugün yaptığım testler negatif çıktı hep adetime de 14 gün kaldı artık pozitif göremem sanırım
24'ü pik olup, 25'inde çatlamış benceİlk defa başladım Benimde böyle yorum lütfen
Hadi inş bugün yine yaptım silikti iyice24'ü pik olup, 25'inde çatlamış bence
evet çatlamıştır, yine bugünü de degerlendirinHadi inş bugün yine yaptım silikti iyice
Bugünde böyle oldu kusura bakmayın çok bilgim yokevet çatlamıştır, yine bugünü de degerlendirin
Eklentiler
Evet çatlamış, bundan sonrası böyle silik olur zaten artık yapmanıza gerek yok testi, bugünü de değerlendirin amaBugünde böyle oldu kusura bakmayın çok bilgim yok
Hay Allah razı olsun sizden desteğisiniz için geçen ay bi kimyasal geçirdim inş olur rabbim herkese evlat versin aminnnEvet çatlamış, bundan sonrası böyle silik olur zaten artık yapmanıza gerek yok testi, bugünü de değerlendirin ama
Rica ederim ne demek, Allah nasip etsin size de hayırlısıyla inşallah:)Hay Allah razı olsun sizden desteğisiniz için geçen ay bi kimyasal geçirdim inş olur rabbim herkese evlat versin aminnn
Rica ederim ne demek, Allah nasip etsin size de hayırlısıyla inşallah:)
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum bir göz gezdirir misiniz 26 su gündüz silik akşam koyu 27 silik kafam karıştıRica ederim ne demek, Allah nasip etsin size de hayırlısıyla inşallah:)
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum bir göz gezdirir misiniz 26 su gündüz silik akşam koyu 27 silik kafam karıştı
Eklentiler
bakayım tabiKusura bakmayın rahatsız ediyorum bir göz gezdirir misiniz 26 su gündüz silik akşam koyu 27 silik kafam karıştı