• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
284
91
18
Yaklaşık 11 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugun saat 14:45 te yaptığım test çift çizgi çıktı biraz evvel 19:40 ta yaptığım test daha soluk çıktı yumurtlama var mı sizce ve testin yanlış olma ihtimali var mı varsa nasıl anlarım? LÜTFEN YARDIMCI OLUN İLK GEBELİĞİM DÜŞÜKLE SONUÇLANDI ÇOK KORKUYORUM

Eklentiler

• 31F9EF91-6D03-4E8A-AA33-AD7F3D7186A7.jpeg
    31F9EF91-6D03-4E8A-AA33-AD7F3D7186A7.jpeg
    198,8 KB · Görüntüleme: 29
2.testi yapmadan önce sıvı alımına dikkat ettiniz mi?

Yaklaşık 11 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugun saat 14:45 te yaptığım test çift çizgi çıktı biraz evvel 19:40 ta yaptığım test daha soluk çıktı yumurtlama var mı sizce ve testin yanlış olma ihtimali var mı varsa nasıl anlarım? LÜTFEN YARDIMCI OLUN İLK GEBELİĞİM DÜŞÜKLE SONUÇLANDI ÇOK KORKUYORUM
Testiniz pozitif görünüyor.Bugunu değerlendirin,yarın tekrar 14.30 14.45 gibi sıvı alımına dikkat ederek yapın bakalım burada birlikte 😊

2.testi yapmadan önce sıvı alımına dikkat ettiniz mi?
Evet evet ettim
Testiniz pozitif görünüyor.Bugunu değerlendirin,yarın tekrar 14.30 14.45 gibi sıvı alımına dikkat ederek yapın bakalım burada birlikte 😊
öncekle cevap için teşekkürler çok sağolun değerlendireceğim fakat şaşırdım o yüzden test yanlış olabilir mi diye düşüniyorum. Benim regl uzunluğum 35-40 gün adetim biteli 11 gün oldu yumurtlama erken olmuş gibi geldi olabilir mi bilemiyorum ilk gebeliğim de düşükle sonuçlandı çok üzgünüm

Değerlendirin muhakkak 🤩

Evet evet ettim
öncekle cevap için teşekkürler çok sağolun değerlendireceğim fakat şaşırdım o yüzden test yanlış olabilir mi diye düşüniyorum. Benim regl uzunluğum 35-40 gün adetim biteli 11 gün oldu yumurtlama erken olmuş gibi geldi olabilir mi bilemiyorum ilk gebeliğim de düşükle sonuçlandı çok üzgünüm
Rica ederim 😊 Geçtiğimiz aylarda 1 ay yumurtlamam 11.gün gerçekleşti bir sonraki ay 22.gün gerçekleşti bir sonraki ay 36.gün gerçekleşti bir sonraki ay 26.gün gerçekleşti.Yani demem o ki biz kadınların hormonları her şeyi mümkün kılıyor ☺️
Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı,Rabbim en kısa zamanda bizlerinde kucağını doldursun inşallah 🤲

Rica ederim 😊 Geçtiğimiz aylarda 1 ay yumurtlamam 11.gün gerçekleşti bir sonraki ay 22.gün gerçekleşti bir sonraki ay 36.gün gerçekleşti bir sonraki ay 26.gün gerçekleşti.Yani demem o ki biz kadınların hormonları her şeyi mümkün kılıyor ☺
Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı,Rabbim en kısa zamanda bizlerinde kucağını doldursun inşallah 🤲
Aaay allah yardım etsin vallahi umut oldunuz bana allah sizede bizede isteyen herkese nasip etsin sağolun allah razı olsun

Aaay allah yardım etsin vallahi umut oldunuz bana allah sizede bizede isteyen herkese nasip etsin sağolun allah razı olsun
Rica ederim burada bildiğimiz konularda birbirimize yardımcı olmak için varız 😊 Birbirimize umut olmaya devam edelim 🥰
İnşallah en kısa zamanda evlat sahibi oluruz,sizden de Allah razı olsun 🤲🤲

Back