Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysegul677677

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
72
22
3
Kizlar ovulasyon testi yapiyorum bayadir 14.gunumu gecti ama hala yumurtlamayi goremedim merakla bekliorum gun gun mu koyulasiyor yoksa acik cikip ertesi gunu koyulasiyor mu benim ilk defa bu koyulukta oldu yardimci olur musun normalde yumurtlama tarihim 18 nisandı

Eklentiler

• 20170421_103348.jpg
    20170421_103348.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar ovulasyon testi yapiyorum bayadir 14.gunumu gecti ama hala yumurtlamayi goremedim merakla bekliorum gun gun mu koyulasiyor yoksa acik cikip ertesi gunu koyulasiyor mu benim ilk defa bu koyulukta oldu yardimci olur musun normalde yumurtlama tarihim 18 nisandı
bence bu gecerli değil canım ikiside cok koyu oluyor yumurtlama oldugunda

Kac gundur yapiorum bi koyuluk horemedim acaba yumurtlamayan bi kadin olabilir mi ki ya da ilk miyim
Canim kacinci gun yapmaya basladin ? Bende 10. Gun yapmaya basladim bugim 4 kez yapisip bende daha koyuluk yakalayamadim . Internetdeki siteye gir ovulasyob hesplama diye son adet tarihin ve ortalama adet gununu yaz canim bakalim orda ne diyecek yumurtlama tarihi olarak . Ben de normalde bugun die hespliyordum ama internetde yarin olarak gozukuyor bakalim yarinda deneyecegim hergun ayni saatler de yapiyorsun degil mj

Canim kacinci gun yapmaya basladin ? Bende 10. Gun yapmaya basladim bugim 4 kez yapisip bende daha koyuluk yakalayamadim . Internetdeki siteye gir ovulasyob hesplama diye son adet tarihin ve ortalama adet gununu yaz canim bakalim orda ne diyecek yumurtlama tarihi olarak . Ben de normalde bugun die hespliyordum ama internetde yarin olarak gozukuyor bakalim yarinda deneyecegim hergun ayni saatler de yapiyorsun degil mj
Adetimden 2-3 gün sonrasinda basladim canim programim var normalde 18 nisanda yumurtlama olarak gozukuyor ama cizgide bi değişiklik yok her sabah saat 10da yapiyorum

Bu foto bugün çekildi di mi? Benim de böyle olduğunun hemen ertesi günü çok koyu en koyu oldu. Ertesi gün yine buna döndü. Yakındır bacım.

Back