- 9 Kasım 2019
- 111
- 34
- 18
- 27
- Konu Sahibi zeynep666689
Merhaba kızlar ben yeni başladım ovülasyon takibine pco olduğu için adett bitiminden 2 gün sonra başladım. Bugun akşam 9 da yaptım 2 saat sıvı alımınıda kestim. Resme bakıp yorumlar mısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan resim göremiyorim canımMerhaba kızlar ben yeni başladım ovülasyon takibine pco olduğu için adett bitiminden 2 gün sonra başladım. Bugun akşam 9 da yaptım 2 saat sıvı alımınıda kestim. Resme bakıp yorumlar mısınız.
Yok gözükmüyorTekrar attım ama gözüküyormu şuan
Bugun ilk yaptım daha sizce nedir daha var mı yumurtlamamaŞimdi gördüm![]()
Bir iki güne pik olur canım daha yumurtlama olmamış aynı saatte yapmaya özen göster adetin kaçıncı günü buğün
11 ekimde adet oldum. 7 günü yani bugun pco olduğu için erken başladımBir iki güne pik olur canım daha yumurtlama olmamış aynı saatte yapmaya özen göster adetin kaçıncı günü buğün
Bir iki güne pik olur canım daha yumurtlama olmamış aynı saatte yapmaya özen göster adetin kaçıncı günü buğün
İyi olmuş öyle yapman garanti olur11 ekimde adet oldum. 7 günü yani bugun pco olduğu için erken başladım
Tamamen koyu olana kadar yapmalıyım dimiİyi olmuş öyle yapman garanti olur
Evet ikiside aynı koyulukta olana kadar buraya yaptığın testleri at her gün beraber bakalım yardımcı olmaya çalışırımTamamen koyu olana kadar yapmalıyım dimi
Çok teşekkür ederim. Sizde varmı cocuk yada gebelikEvet ikiside aynı koyulukta olana kadar buraya yaptığın testleri at her gün beraber bakalım yardımcı olmaya çalışırım
Yok canım 10 aydır deniyoruz maalesefÇok teşekkür ederim. Sizde varmı cocuk yada gebelik
Ovülasyon testiyle mi. Bende doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım 3.ayYok canım 10 aydır deniyoruz maalesef
İlk aylar hiç önemsemedim bir kaç ay geçip olmayınca macun soğan kürü falan denedim bu ay sadece ovülasyon testi denedim 5 gün var adetime ama hiç bir belirtim yok bir ay sonra 1 senelik evli olucam ocakte korunmasız 1 yıl olacak doktora gidicem tekrardanOvülasyon testiyle mi. Bende doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım 3.ay
İnşallah gebelik vardır. Allah hayırlısını versin. Üzme kendini. Ne zaman nasipse Allah o zaman verir. Birazda stresten oluyor tabi biz kadınlar herşeyi kafamıza takıyoruzİlk aylar hiç önemsemedim bir kaç ay geçip olmayınca macun soğan kürü falan denedim bu ay sadece ovülasyon testi denedim 5 gün var adetime ama hiç bir belirtim yok bir ay sonra 1 senelik evli olucam ocakte korunmasız 1 yıl olacak doktora gidicem tekrardan
Strestehİnşallah gebelik vardır. Allah hayırlısını versin. Üzme kendini. Ne zaman nasipse Allah o zaman verir. Birazda stresten oluyor tabi biz kadınlar herşeyi kafamıza takıyoruz![]()
stresten uzak durmam lazım kesinlikle sen ne zaman evlendin ne zamandır istiyosunuzİnşallah gebelik vardır. Allah hayırlısını versin. Üzme kendini. Ne zaman nasipse Allah o zaman verir. Birazda stresten oluyor tabi biz kadınlar herşeyi kafamıza takıyoruz![]()
3 yıldır evliyim ben. 3 yıldır hap kullanıyordum yeni bıraktım 3.ay olucak. Herkez bana erken diyor ilaç da kullandığım için tabi bakalım hayırlısı artık. Sağlık problemin varmı yada eşinde gittin mi doktora hiçStresteh
stresten uzak durmam lazım kesinlikle sen ne zaman evlendin ne zamandır istiyosunuz