Ben tecrübemle size yardımcı olayımMerhaba kızlarım 6 şubatta adetim bitti ben 8 şubatta ovulasyon takibi yapmaya başladım sonuçlarım bunlar. Bu süreci beraber desteklerinizle adım adım ilerlemek istiyorum tabikide sizlerinde hikaye ve tecrübelerini dinlemek beni mutlu eder . Bu süreçleri yaşayıp mutlu sonla bitiren veya şöyle yap böyle yap diyip benimle ay sonu gebelik testini bekleyecek iki üç arladaş edinebilirsem çok mutlu olurum size ve kız neşesine ihtiyacım var , birazda umutlu , güzel günlereEki Görüntüle 3543660
Öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz içinBen tecrübemle size yardımcı olayımHenüz yumurtlama olmamış.Aynı saatlerde ve sıvı alımına dikkat ederek (testten 2 saat önce herhangi bi şey içmeyim)testinizi aynen yapmaya devam edin.Regliniz kaç günde bi oluyor?
Gayet düzemliymiş.Sabahki ilk idrarla yapmayın ben genelde akşam 5 ya da 7 gibi yaptım testleri hiçbir günü atlamayın.Bi de yumurtlama zamanı vücudunuzu dinleyin aslında yumırtlams belirtilerini yaşıyoruz.Öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz içinreglim her ay 2,3 gün erken bazen tam aynı gününde oluyor yani düzenli gidiyor
Yok sabahki ilk idrarla yapmıyorum zaten genelde saat üçle beş arası yapıyorum yumurtlama olana kadar ben buraya atıcam inşallah her şey çok güzel olurGayet düzemliymiş.Sabahki ilk idrarla yapmayın ben genelde akşam 5 ya da 7 gibi yaptım testleri hiçbir günü atlamayın.Bi de yumurtlama zamanı vücudunuzu dinleyin aslında yumırtlams belirtilerini yaşıyoruz.
İnşallah denk gelirsem yine yardımcı olurum.Bu arada yumurtlama olana kadar gün aşırı ilşki öneriliyor.Yok sabahki ilk idrarla yapmıyorum zaten genelde saat üçle beş arası yapıyorum yumurtlama olana kadar ben buraya atıcam inşallah her şey çok güzel olur
Yumurtlama görünce 3 gün üst üste diye biliyorum ama eşim askeri personel bir gün bar bir gün yok evde malesefİnşallah denk gelirsem yine yardımcı olurum.Bu arada yumurtlama olana kadar gün aşırı ilşki öneriliyor.
Aslında şöyle yumurtlamayı gördüğünüz gün itibari ile çatlama günü dahil olan süreçte üst üste ilişki öneriliyor.Bu kiminde 2 kimisinde 3 gün olabiliyor.Sizde eşinizin çalışma şekline göre bakarsınız.ama çok takmayın.Ayy yumurtlamam var diye koşmayın.Ben biraz yaptım da onuYumurtlama görünce 3 gün üst üste diye biliyorum ama eşim askeri personel bir gün bar bir gün yok evde malesef
T çizgisi c den daha kötü olduğunda mı çatlama olmuş oluyo nasıl anlıyoruz ve 3 gün üst üste dediğiniz t daha kötü ikenmi yoksa pozitif çıkmaya başladığındsn itibaren miAslında şöyle yumurtlamayı gördüğünüz gün itibari ile çatlama günü dahil olan süreçte üst üste ilişki öneriliyor.Bu kiminde 2 kimisinde 3 gün olabiliyor.Sizde eşinizin çalışma şekline göre bakarsınız.ama çok takmayın.Ayy yumurtlamam var diye koşmayın.Ben biraz yaptım da onuÇok umıutlanıyor ve stresleniyor.O yüzden salın rahat olun.Testleri de şu kafayla yapın yumurtlamanız oluyor mu çatlamanız var mı diye kontrol amaçlı gibi düşünün .Şansınız bol olsun
Normalde silik çıkan çizgi Yumurtlama günü koyu çıkıyor.(t c olarak hatırlamıyorum ) .Yumurtalama olduktan sonra çatlama oluyor.Koyu olan çizgi silikleşiyor böylece çatlama olduğunu anlıyoruz.Altta sizin için örnek ekledim.1.de yumurtlama yavaştan başlamış 2.de tam koyu çıkmış o gün işte yumurtlama olmuş .3.de silikleşme bu da çatlama olduğu gün .3 gün üst üste ilişki dedikleri işte bu süreç oluyor.T çizgisi c den daha kötü olduğunda mı çatlama olmuş oluyo nasıl anlıyoruz ve 3 gün üst üste dediğiniz t daha kötü ikenmi yoksa pozitif çıkmaya başladığındsn itibaren mi
Anladm çok teşekkür ederimNormalde silik çıkan çizgi Yumurtlama günü koyu çıkıyor.(t c olarak hatırlamıyorum ) .Yumurtalama olduktan sonra çatlama oluyor.Koyu olan çizgi silikleşiyor böylece çatlama olduğunu anlıyoruz.Altta sizin için örnek ekledim.1.de yumurtlama yavaştan başlamış 2.de tam koyu çıkmış o gün işte yumurtlama olmuş .3.de silikleşme bu da çatlama olduğu gün .3 gün üst üste ilişki dedikleri işte bu süreç oluyor.
Ya dimi olacak olan zaten oluyor çokta kasmamak lazım da işteAslında şöyle yumurtlamayı gördüğünüz gün itibari ile çatlama günü dahil olan süreçte üst üste ilişki öneriliyor.Bu kiminde 2 kimisinde 3 gün olabiliyor.Sizde eşinizin çalışma şekline göre bakarsınız.ama çok takmayın.Ayy yumurtlamam var diye koşmayın.Ben biraz yaptım da onuÇok umıutlanıyor ve stresleniyor.O yüzden salın rahat olun.Testleri de şu kafayla yapın yumurtlamanız oluyor mu çatlamanız var mı diye kontrol amaçlı gibi düşünün .Şansınız bol olsun
İşte bizler de biraz sabırsızızYa dimi olacak olan zaten oluyor çokta kasmamak lazım da işte
İnşallahh aminİşte bizler de biraz sabırsızızolacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?