Ovulasyon takibi ile hamileliğe adım adım ..

umutlu_97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
25
7
1
24
Merhaba kızlarım 6 şubatta adetim bitti ben 8 şubatta ovulasyon takibi yapmaya başladım sonuçlarım bunlar. Bu süreci beraber desteklerinizle adım adım ilerlemek istiyorum tabikide sizlerinde hikaye ve tecrübelerini dinlemek beni mutlu eder . Bu süreçleri yaşayıp mutlu sonla bitiren veya şöyle yap böyle yap diyip benimle ay sonu gebelik testini bekleyecek iki üç arladaş edinebilirsem çok mutlu olurum size ve kız neşesine ihtiyacım var , birazda umutlu , güzel günlere

Ben tecrübemle size yardımcı olayımHenüz yumurtlama olmamış.Aynı saatlerde ve sıvı alımına dikkat ederek (testten 2 saat önce herhangi bi şey içmeyim)testinizi aynen yapmaya devam edin.Regliniz kaç günde bi oluyor?

Öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için reglim her ay 2,3 gün erken bazen tam aynı gününde oluyor yani düzenli gidiyor

Öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için reglim her ay 2,3 gün erken bazen tam aynı gününde oluyor yani düzenli gidiyor
Gayet düzemliymiş.Sabahki ilk idrarla yapmayın ben genelde akşam 5 ya da 7 gibi yaptım testleri hiçbir günü atlamayın.Bi de yumurtlama zamanı vücudunuzu dinleyin aslında yumırtlams belirtilerini yaşıyoruz.

Gayet düzemliymiş.Sabahki ilk idrarla yapmayın ben genelde akşam 5 ya da 7 gibi yaptım testleri hiçbir günü atlamayın.Bi de yumurtlama zamanı vücudunuzu dinleyin aslında yumırtlams belirtilerini yaşıyoruz.
Yok sabahki ilk idrarla yapmıyorum zaten genelde saat üçle beş arası yapıyorum yumurtlama olana kadar ben buraya atıcam inşallah her şey çok güzel olur

Yumurtlama görünce 3 gün üst üste diye biliyorum ama eşim askeri personel bir gün bar bir gün yok evde malesef
Aslında şöyle yumurtlamayı gördüğünüz gün itibari ile çatlama günü dahil olan süreçte üst üste ilişki öneriliyor.Bu kiminde 2 kimisinde 3 gün olabiliyor.Sizde eşinizin çalışma şekline göre bakarsınız.ama çok takmayın.Ayy yumurtlamam var diye koşmayın.Ben biraz yaptım da onu Çok umıutlanıyor ve stresleniyor.O yüzden salın rahat olun.Testleri de şu kafayla yapın yumurtlamanız oluyor mu çatlamanız var mı diye kontrol amaçlı gibi düşünün .Şansınız bol olsun

T çizgisi c den daha kötü olduğunda mı çatlama olmuş oluyo nasıl anlıyoruz ve 3 gün üst üste dediğiniz t daha kötü ikenmi yoksa pozitif çıkmaya başladığındsn itibaren mi

T çizgisi c den daha kötü olduğunda mı çatlama olmuş oluyo nasıl anlıyoruz ve 3 gün üst üste dediğiniz t daha kötü ikenmi yoksa pozitif çıkmaya başladığındsn itibaren mi
Normalde silik çıkan çizgi Yumurtlama günü koyu çıkıyor.(t c olarak hatırlamıyorum ) .Yumurtalama olduktan sonra çatlama oluyor.Koyu olan çizgi silikleşiyor böylece çatlama olduğunu anlıyoruz.Altta sizin için örnek ekledim.1.de yumurtlama yavaştan başlamış 2.de tam koyu çıkmış o gün işte yumurtlama olmuş .3.de silikleşme bu da çatlama olduğu gün .3 gün üst üste ilişki dedikleri işte bu süreç oluyor.

Eklentiler

• IMG_8152.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 38
Anladm çok teşekkür ederim

Ya dimi olacak olan zaten oluyor çokta kasmamak lazım da işte

kızlar bugün böyle cıktı bu yumurtlamamı sizce ?

Eklentiler

• IMG_8547.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 23
Ben de bugün başladım böyle çıktı premom uygulamasına göre daha değil görünüyor ama baya da belli tam gün nasıl belli oluyor acaba anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…