• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon sürekli pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sedef0

A.H.I.S.K.A
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
618
385
53
merhaba arkadaşlar,cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum.cumartesi gününden beri ovülasyon testi yapıyorum sürekli pozitif.yani bir türlü çatlamadı iğne.bugun 4.gün pozitif.yarın kontole gidicem yumurta çatmamış mı diye baktırmaya. da sizinde başına gelen varmı ddiye sormak istedm.

Resimde ekledim.4 gündür bu şekilde çıkıyor.

Eklentiler

• IMG_20201019_183706.webp
    IMG_20201019_183706.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba benimde başıma geldi, çatlatma iğnesinden sonra adetime kadar ovü testim hep pozitif çıktı. Meğerse iğnenin etkisiyle böyle olurmuş :110:

Merhaba benimde başıma geldi, çatlatma iğnesinden sonra adetime kadar ovü testim hep pozitif çıktı. Meğerse iğnenin etkisiyle böyle olurmuş :110:
Ama yumurtaniz çatladı dimi.cunku ben çatlama da hissetmiyorum ağrı falan da yok hiç yani.

İğnenin içünde ki lh değerinden hep pozitif çıkar canm şuan gebelik testi bile iğne etkisinden pozitif çıkar

İgnede de lh mı varmış bilmiyordum cnm
Canım iğnenin içinde b-Hcg hormonu da var o yüzden de lh pik gösteriyor ama çatlama oluyor genelde, ben de hiçbir şey hissetmemiştim ama çatlamıştı, bazılarının da çatlamadığı olabiliyor yine de gidip kontrol ettirmek lazım

Canım iğnenin içinde b-Hcg hormonu da var o yüzden de lh pik gösteriyor ama çatlama oluyor genelde, ben de hiçbir şey hissetmemiştim ama çatlamıştı, bazılarının da çatlamadığı olabiliyor yine de gidip kontrol ettirmek lazım
Bugün gidicem size de yazarım 😊

Ama yumurtaniz çatladı dimi.cunku ben çatlama da hissetmiyorum ağrı falan da yok hiç yani.
bende bişey hissetmedim ama muhtemelen çatlamıştır. Prolaktinim yüksek çıkınca yumurtaya baktırmadım tekrar, gebelikte olmadı zaten :( umarım sende herşey yolunda gidiyordur, güzel haberlerle gel :)

Merhaba canim bende cok umutlandim. Hem catlatma hem ovulasyon kullandim benim de öyleydi bende yarin gideceğim dr. Bakalim

Benimde bugün aşılamadan sonra 5. Günüm 2 yumurtam vardı doktor diğer yumurtam için belki geç çatlar dedi. Lh testi yaptım çift koyu kırmızı gördüm ama iğne etkisi sanırım🤯

Back
X