Ovülasyon süreci

meriiiiii0606

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
129
36
26
hanımlar iyi akşamlar adetim hep düzenlidir ve bugün adetten sonra 11. Günüm ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum bu ay bakar mısınız sizce pozitif midir

Eklentiler

• 245BE0AE-6154-49B5-9FF8-6AB6E482D0C4.jpeg
    126,3 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba ben ilk denediğim ay yani bu ay hamile kaldım. Daha kese görmedim ama yardımcı olmak isterim. İki çizgi aynı koyulukta olduğu zaman yumurtlama oluyor daha sonra silikleşince ise çatlama o günleri değerlendirin :) testi aynı saatte ve 2 saat sıvı alımına dikkat edin. Ben öğlen 3 gibi yapıyordum

Teşekkür ederim bende çalıştığım için akşam saatlerinde yapıyorum

hayır. böyle olması lazım. ya aynı koyulukta ya da t, c den daha koyu olacak

Eklentiler

• IMG_2114.jpeg
    247,8 KB · Görüntüleme: 71
Canım bir bakar mısın sence pozitif midir

Eklentiler

• 7D72E129-B92B-4EBC-BAD2-165C4E13A61F.jpeg
    96,2 KB · Görüntüleme: 52
Benimde catlamam 15 Eylül'de gerçekleşti bugün test yaptım negatif çıktı acaba erken mi davrandım pik günü ve çatlama gününü değerlendirdik 13 Eylül'de ovu testim pozitif çıktı değerlendirdik 15 Eylül çatlama oldu o günü degerlendirdik bir de yumurta oluşmadan 3 gün öncesini değerlendirmiştik bugün test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım acaba testi

Canım bence erken yapmışsın 15 gün olacak yumurtlamın 1. Günü saydığın gün

Ne zmaan yapmam lazım o zaman 1 Ekim'de yapsam cikar mi acaba erken gebelik testi aldım bir de dayanamayıp yaptım bugün negatif görünce moralim bozuldu
Bence moralini bozma hiç çünkü erken daha sen erken gebelik testini 30 u felan yap aşkım inşallah ilk sen ardından da ben alırım o güzel haberi bende 5 i gibi yapıcam

Yaa inşallah alırsın tamam 29 una kadar bekleyeyim insalalh güzel haberler alırız canım
Benimde adetim bitti ertesi gün sol kasığımda ağrı hissettim dedim bi ovulasyon tesyi yapim yumurtammı büyüdü acaba t cizgisi koyuydu tesleri eke bırakıcam 13 eylğlde tekrar yaptım tekrar yoyu 15 eylülde silikleşti çatlama oldu sanırım şimdi ben 12 eylülmğ yumurtladım 13 eylülmü anlamadım yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_1090.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_1101.jpeg
    192,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1217.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 40
Bende sizinle aynıyım ve sizin gibi bende bugün test yaptım negatif çıktı ve ağrılarım başladı ama lekelenme vs yok umarım pozitif sonuç alırız
Ne zmaan yapmam lazım o zaman 1 Ekim'de yapsam cikar mi acaba erken gebelik testi aldım bir de dayanamayıp yaptım bugün negatif görünce moralim bozuldu

Herkesin kanda beta hcg değeri aynı zamanlarda ve yeteri kadar artmıyo olabilir üzülme bence. Çnkü kan testinde regl zamanı herkes farklı değerle öğreniyor. İnşallah güzel haberler alırsınız

Muhtemelen 15 Eylül'de çatlama olmuştur canım yumurta 1 yada 2 gün canlı kaloyor diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…