Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba ben ovulasyon testiyle yumurtlama günümü belirlemeye çalışıyorum fakat yaklaşık 5 gündür t cizgiside koyu oluyor fotoğrafları ekte bıraktım bi yorumlayabilir mısınız acil lütfen
Evet ama bugünkü testimdede t koyulasti ilk basladigim hafta t hep çok silikti çarşamba bi koyulasti ondan sonra hep böyle koyu gitmeye başladı anlamadım çarşambadan beri hergünü değerlendirdim ama bugünde hala koyu napicagimi sasiridm valla
Arkadaslar merhaba ben ovulasyon testiyle yumurtlama günümü belirlemeye çalışıyorum fakat yaklaşık 5 gündür t cizgiside koyu oluyor fotoğrafları ekte bıraktım bi yorumlayabilir mısınız acil lütfen
Bildiğim kadariyla yok bide ilk teste basladigim günler böyle bi sorun yoktu hep t çok silikti çarşamba günü t koyulasti dedim yumurtlama zamanım perşembe baktim yine biraz koyu t dedim çatlamam üzere perşembe cuma baktim hep koyu gidiyo anlayamadim
Bildiğim kadariyla yok bide ilk teste basladigim günler böyle bi sorun yoktu hep t çok silikti çarşamba günü t koyulasti dedim yumurtlama zamanım perşembe baktim yine biraz koyu t dedim çatlamam üzere perşembe cuma baktim hep koyu gidiyo anlayamadim