Kizlar selam uzun olucak kusura bakmayın, bi onceki sordugum soruda ovulasyon testlerimin 1 hafta boyunca koyu ciktigini soylemistim yaptigim gebelik testi negatifti. Ovulasyon testim bittigi icin adeti bekledim birdaha da yapmadim. Nasil olsa adet olurum diyip bugun yine ovulasyon testi aldim sıvı tuketimime dikkat etmeden aldigim gibi yaptim ve pik oldugunu gordum 2 secenegim var ya hamileyim ya da yumurtaliklarim da kist var, sol kasığım gunlerdir batma halinde agriyor ve belime bıçak saplanıyor gibi. Ovulasyon testimi ekliyorum başına bu gibi durum gelen yazabilirmi adet donemi ovulasyon pozitif olup gebe oldugunu ogrenen varmi, bir de hcg testi yaptim az once ve o hayalet cizgiyi goruyorum eşim ısrarla cizgi olmadigini soyluyor fotografini cektim ama asla gorunmuyor sadece lh testimin fotografini ekliyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon regl günleri pik
- Konu Sahibi Besttt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gebelik testiminde fotografini atkyorum ben goruyorum o hayalet cizgiyi ve 5 dk icinde belirdi ama esim gormedigine emin ben gormek istedigim icin mi goruyorum anlayamadim bu arada 4 yillik evliyim 3 yildir bu ani bekliyorum hayal kırıklığına ugramaktan cok korkuyorum tecrubelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirimKizlar selam uzun olucak kusura bakmayın, bi onceki sordugum soruda ovulasyon testlerimin 1 hafta boyunca koyu ciktigini soylemistim yaptigim gebelik testi negatifti. Ovulasyon testim bittigi icin adeti bekledim birdaha da yapmadim. Nasil olsa adet olurum diyip bugun yine ovulasyon testi aldim sıvı tuketimime dikkat etmeden aldigim gibi yaptim ve pik oldugunu gordum 2 secenegim var ya hamileyim ya da yumurtaliklarim da kist var, sol kasığım gunlerdir batma halinde agriyor ve belime bıçak saplanıyor gibi. Ovulasyon testimi ekliyorum başına bu gibi durum gelen yazabilirmi adet donemi ovulasyon pozitif olup gebe oldugunu ogrenen varmi, bir de hcg testi yaptim az once ve o hayalet cizgiyi goruyorum eşim ısrarla cizgi olmadigini soyluyor fotografini cektim ama asla gorunmuyor sadece lh testimin fotografini ekliyorum.
Eklentiler
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.367
- 173
Yani belli belirsiz bir gölge var ama.gebelik mi bilemedim normal bir test ile deneseniz? Belki cikar ben pkoluyum yaptgmda lh testini sürekli pozitif cikiyordu oda hormonlar yüksekdi ve adet düzensizligi var.. gebelik olmadi ama ..adetin kac gün gecikti? Bi kac günden fazlaysa cikar kanda yada yeni bir baska test ile tekrarla
- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 63
- 36
- 6 Ağustos 2022
- 692
- 300
- 33
- 32
Canim pco da adetten dger adete kadar hep mi pik görünüyor ovulasyon testinde acaba?Yani belli belirsiz bir gölge var ama.gebelik mi bilemedim normal bir test ile deneseniz? Belki cikar ben pkoluyum yaptgmda lh testini sürekli pozitif cikiyordu oda hormonlar yüksekdi ve adet düzensizligi var.. gebelik olmadi ama ..adetin kac gün gecikti? Bi kac günden fazlaysa cikar kanda yada yeni bir baska test ile tekrarla
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
- 16 Nisan 2022
- 204
- 100
- 33
- 32
Hamile misiniz acaba ?Gebelik testiminde fotografini atkyorum ben goruyorum o hayalet cizgiyi ve 5 dk icinde belirdi ama esim gormedigine emin ben gormek istedigim icin mi goruyorum anlayamadim bu arada 4 yillik evliyim 3 yildir bu ani bekliyorum hayal kırıklığına ugramaktan cok korkuyorum tecrubelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim
- 27 Haziran 2022
- 238
- 88
- 28
- 45
SonucKizlar selam uzun olucak kusura bakmayın, bi onceki sordugum soruda ovulasyon testlerimin 1 hafta boyunca koyu ciktigini soylemistim yaptigim gebelik testi negatifti. Ovulasyon testim bittigi icin adeti bekledim birdaha da yapmadim. Nasil olsa adet olurum diyip bugun yine ovulasyon testi aldim sıvı tuketimime dikkat etmeden aldigim gibi yaptim ve pik oldugunu gordum 2 secenegim var ya hamileyim ya da yumurtaliklarim da kist var, sol kasığım gunlerdir batma halinde agriyor ve belime bıçak saplanıyor gibi. Ovulasyon testimi ekliyorum başına bu gibi durum gelen yazabilirmi adet donemi ovulasyon pozitif olup gebe oldugunu ogrenen varmi, bir de hcg testi yaptim az once ve o hayalet cizgiyi goruyorum eşim ısrarla cizgi olmadigini soyluyor fotografini cektim ama asla gorunmuyor sadece lh testimin fotografini ekliyorum.
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Ben öyle öğrenmiştimKizlar selam uzun olucak kusura bakmayın, bi onceki sordugum soruda ovulasyon testlerimin 1 hafta boyunca koyu ciktigini soylemistim yaptigim gebelik testi negatifti. Ovulasyon testim bittigi icin adeti bekledim birdaha da yapmadim. Nasil olsa adet olurum diyip bugun yine ovulasyon testi aldim sıvı tuketimime dikkat etmeden aldigim gibi yaptim ve pik oldugunu gordum 2 secenegim var ya hamileyim ya da yumurtaliklarim da kist var, sol kasığım gunlerdir batma halinde agriyor ve belime bıçak saplanıyor gibi. Ovulasyon testimi ekliyorum başına bu gibi durum gelen yazabilirmi adet donemi ovulasyon pozitif olup gebe oldugunu ogrenen varmi, bir de hcg testi yaptim az once ve o hayalet cizgiyi goruyorum eşim ısrarla cizgi olmadigini soyluyor fotografini cektim ama asla gorunmuyor sadece lh testimin fotografini ekliyorum.