• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon pozitif kac gun surer ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.249
4.211
133
Cok merak ediorum kac gun ovu testinde pozitif surer her yerde en fazla 3 gun dio ama bnm gibi c cizgisi silik degil esit sekilde gozukuo bnde daha uzun suren olurmu veya c cizgisi hep silik t kopkoyumu olur merak ettim

Koyu gösteren testi veya testleri adet gecikmesin de mi yaptınız

Atiyim bakin resimlere herkez 27 de dedi bide 15 de ama bu kadar koyu yoktu hic sans iste azaldi yine siliklesti

Eklentiler

• 20200507_151810.jpg
    20200507_151810.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 20200503_145840.jpg
    20200503_145840.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 47
Yokki bnde tam aksine hic bi problemim olmadigi halde bu haldeyim sanirim 3 kez yumurtladim bu ay yada 2 bilmiom
Bence yumurta takibini doktora yaptır bu testleri birak. Sen ilk sıvı alimı kesmeyi dogru yapamıyodun galiba. Karışık oldu senin bu ay.

Bence yumurta takibini doktora yaptır bu testleri birak. Sen ilk sıvı alimı kesmeyi dogru yapamıyodun galiba. Karışık oldu senin bu ay.
Ilk 5 6 tanesinde sivi alimina dikkat etmedim bilmiodum sonra 2 saat sivi almadim yemeden icmeden bkleyerek yaptim ve bole oldu adetimde gelmedi anlamadimki bnde noluo sansima degisik cikio tek bildigim asilamalarimda doktorlar 2 3 yumurtan var demisti gayet kaliteli o kadar su virus bitsin zatenn asilamaya gitcem tekrardan cnm bnm insallah gitmeden hamile kalirim

Ilk 5 6 tanesinde sivi alimina dikkat etmedim bilmiodum sonra 2 saat sivi almadim yemeden icmeden bkleyerek yaptim ve bole oldu adetimde gelmedi anlamadimki bnde noluo sansima degisik cikio tek bildigim asilamalarimda doktorlar 2 3 yumurtan var demisti gayet kaliteli o kadar su virus bitsin zatenn asilamaya gitcem tekrardan cnm bnm insallah gitmeden hamile kalirim
Aşılamada ilacla 2 3 yumurta oluyor da ilacsız olmaz pek. Dediğim gibi senin ilginç oldu. Bakalım ne olacak sonuç.

Aşılamada ilacla 2 3 yumurta oluyor da ilacsız olmaz pek. Dediğim gibi senin ilginç oldu. Bakalım ne olacak sonuç.
Bnde anlamadimki kuzum bncede ilginc bisey oldu bkliom adet olmazsam zaten pazartesi gitcem artik yıldım bu durumdan ts ederm yorumlarin icin

Cok merak ediorum kac gun ovu testinde pozitif surer her yerde en fazla 3 gun dio ama bnm gibi c cizgisi silik degil esit sekilde gozukuo bnde daha uzun suren olurmu veya c cizgisi hep silik t kopkoyumu olur merak ettim
C ve T yi karıştırdınız mı yazarken? T kopkoyuysa pik yapmış, yumurtlama demek çünkü. bu arada fotoğrafa baktım bence de 27 yumurtlama gibi adetin geç yumurtladığın için gecikmiştir mayıs 11 ve sonrası beklenen regl olması gerek

C ve T yi karıştırdınız mı yazarken? T kopkoyuysa pik yapmış, yumurtlama demek çünkü. bu arada fotoğrafa baktım bence de 27 yumurtlama gibi adetin geç yumurtladığın için gecikmiştir mayıs 11 ve sonrası beklenen regl olması gerek
Yoo t ve c yi karistirmadim hepsini ayni koyup bakiyorum zaten 3 gundur kop koyudu resimde de var bugun siliklesti ve adet belirtim cok fazla artti bugun bakalim nolcak

Bazen hamilelik olur diyorlar adet zamanı koyu gösterir miş ovilasyon ama bilemedim gebelik yaptın nı
Kuzum bnde ondan hefeslendim ama 4 gun mu 3 gunmu önce test yaptim negatif hatta cok heycanlanmistim simdi de silik yarin bakalim iice siliklesirse birakicam test yapmayi tabi bugun adet olmazsam

Yok fotoğrafta karıştırma değil konuda yazarken demişsiniz ya

Diye, ben yanlış algıladım o zaman inşallah gebesinizdir 🙏🏻
T hep koyuydu kuzum bugun biraz siliklesti hefeslenmistim iste napayim 2 yil bkledim gelmedi minigim nasip insallah demek den baska carem yok ama adet olcak gibiyim umarim bu ayrilar bebegimin yerlesmesidir 🙁

Back