Ovulasyon pik mi lütfen bilgisi olan yazsin..

Nerede yaşıyorsunuz
Küçük yerler daha iyi oluyor bu açıdan ama maalesef İstanbul da öyle değil ya da ben denk gelemedim
Buradan da çok başlık açtım ama karşılık alamadim
Mersin/Tarsus hastane sayısı belli klinik tarzı yok zaten 1 tane falan var galiba bildiğim o yüzden zor olmuyor iyiyi bulmak

Hanımlar geçen ay kimyasal yaşadım adet arası yaşadım yani adetim bitti 1 hafta sonra lekelenme ile kimyasal geçirdiğimi öğrendim değerim 644 den iki günde 200 e sonra da 17 düşmüştü lekelenme 1 hafta sürdü
3 4 gün sonra da adet tarihinin 5 gün öncesinde 10 şubatta adetimi de oldum
Şimdi sorum şu ben 25 ile 27 gün arası adet oluyorum bugün kasik ağrım çok vsrdi ovulasyon testi aldim ve resmi attığım şekilde çıktı
Ama benim yumurtlama günüm tahminimce geçti 30 günde bir olmuyorum çünkü
Yada döngüm mu değişti
Çok geçmiş olsun :( Benim de durumum size benzer. Reglden sonra hatta tam yumurtlama gününe denk gelmesi gereken günlerde lekelenme başladı ve 7 gündür devam ediyor. Zaman zaman zirveye ulaşan bir süre sonra rahatlayıp sonra tekrar saplanan kasık ve bel ağrılarım var. Bacaklarıma kadar vuruyor. Regl ağrısı olsa ilk gün şiddetli olup sonra hafiflerdi, yumurtlama ağrısı olsa 2 günde geçerdi diyorum. Başka bir sorun mu var acaba diye şüphelenmeye başladım. Göğüslerim de çok şiş ve hassas. Korunduğum için gebelikten şüphelenmemiştim ama sizin yazdıklarınızı okuyunca ona da "acaba mı?" dedim. Sizde lekelenme esnasında ağrı var mıydı?

Çok geçmiş olsun :( Benim de durumum size benzer. Reglden sonra hatta tam yumurtlama gününe denk gelmesi gereken günlerde lekelenme başladı ve 7 gündür devam ediyor. Zaman zaman zirveye ulaşan bir süre sonra rahatlayıp sonra tekrar saplanan kasık ve bel ağrılarım var. Bacaklarıma kadar vuruyor. Regl ağrısı olsa ilk gün şiddetli olup sonra hafiflerdi, yumurtlama ağrısı olsa 2 günde geçerdi diyorum. Başka bir sorun mu var acaba diye şüphelenmeye başladım. Göğüslerim de çok şiş ve hassas. Korunduğum için gebelikten şüphelenmemiştim ama sizin yazdıklarınızı okuyunca ona da "acaba mı?" dedim. Sizde lekelenme esnasında ağrı var mıydı?
Ağrım yoktu
Ama göğüslerim şişti
Gidip kan vermenizde fayda var

Ağrım yoktu
Ama göğüslerim şişti
Gidip kan vermenizde fayda var
Çalıştığım için bir türlü gidemedim. Acile gitmek de istemedim. Şimdi randevu buldum yarın sabaha. İnşallah iş çıkışı yetişirsem sabah gidip baktıracağım. Çok teşekkür ederim. Umarım sizin için de her şey çok güzel olur :KK36:

Back
X