- 13 Temmuz 2024
- 323
- 64
- 13
- 33
- Konu Sahibi ozlem613453
-
Resim yok sürekli aynı zamanda yumurtlama olmayabilirHanımlar geçen ay kimyasal yaşadım adet arası yaşadım yani adetim bitti 1 hafta sonra lekelenme ile kimyasal geçirdiğimi öğrendim değerim 644 den iki günde 200 e sonra da 17 düşmüştü lekelenme 1 hafta sürdü
3 4 gün sonra da adet tarihinin 5 gün öncesinde 10 şubatta adetimi de oldum
Şimdi sorum şu ben 25 ile 27 gün arası adet oluyorum bugün kasik ağrım çok vsrdi ovulasyon testi aldim ve resmi attığım şekilde çıktı
Ama benim yumurtlama günüm tahminimce geçti 30 günde bir olmuyorum çünkü
Yada döngüm mu değişti
Evet resim yükleme olmuyor niye bilmiyorumResim yok sürekli aynı zamanda yumurtlama olmayabilir
Dosya ekleye basacaksınızEvet resim yükleme olmuyor niye bilmiyorum
Evet biliyorum ama yükleme yapmiyorDosya ekleye basacaksınız
Ama bu çizgi anında çıkmadı biraz bekleyince böyle koyulasti t çizgisi daha koyu cikmisDosya ekleye basacaksınız
Testin pik yapmış ya gebelik ya da yumurtlama bence değerlendir yarın silinirse zaten çatlama olur o şekilde anlarsın böyle koyu çıkmaya devam ederse gebelik testi yaparsınEvet şimdi oldu
Zaten testi yaptıktan sonra 10 dakika düz zeminde dursun diyorlarAma bu çizgi anında çıkmadı biraz bekleyince böyle koyulasti t çizgisi daha koyu cikmis
Öyle mi bilmiyorum hiç bu testleri ne anlama geliyorTestin pik yapmış ya gebelik ya da yumurtlama bence değerlendir yarın silinirse zaten çatlama olur o şekilde anlarsın böyle koyu çıkmaya devam ederse gebelik testi yaparsın
Evet bazen üst üste pik olabiliyor 2 gün falanÖyle mi bilmiyorum hiç bu testleri ne anlama geliyor
O zman bu akşamı değerlendirelim
Yarın da yaptığım da siliklesmesi mi gerekiyor
Değerlendir mutlakaÖyle mi bilmiyorum hiç bu testleri ne anlama geliyor
Yarın da yaptığım da siliklesmesi mi gerekiyor
Benim de bugün böyle oldu canım bence Pike çok çok yakın. Bugün yarın değerlendir derimEvet şimdi oldu
Öyle mi bilmiyorum hiç bu testleri ne anlama geliyorTestin pik yapmış ya gebelik ya da yumurtlama bence değerlendir yarın silinirse zaten çatlama olur o şekilde anlarsın böyle koyu çıkmaya devam ederse gebelik testi yaparsın
Tamamdır çok teşekkür ediyorumEvet bazen üst üste pik olabiliyor 2 gün falan
Bugün belki silikleşir belki daha koyu olur silikleşmeyi de değerlendirÖyle mi bilmiyorum hiç bu testleri ne anlama geliyor
Yarın da yaptığım da siliklesmesi mi
Tamamdır çok teşekkür ediyorum
Verdiğin bilgiler için
Bugün belki silikleşir belki daha koyu olur silikleşmeyi de değerlendir
Siliniyorsa yumurta çatlamıştır inşallah tutar canımEvet bugün düne göre biraz silik
Dün değerlendirdik sadece bugün olmuyor maalesefSiliniyorsa yumurta çatlamıştır inşallah tutar canım
Pik değerlendirip hamile kalan var mesela benDün değerlendirdik sadece bugün olmuyor maalesef
İnşallah ama hiç sanmıyorum
Geçen ay kimyasal gebeligimde ilk belirtim göğüs ucu acısıydı ve çok erken başlamıştı
Evet yumurtlamanin ertesi günü başlamıştı hatta çok şaşırmıştımPik değerlendirip hamile kalan var mesela benyumurtlamadan hemen sonra mı başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?