- 30 Ocak 2019
- 304
- 76
- 98
- Konu Sahibi Flowerswomen
-
Pcom yok.Yani T cizgin daha koyu 2 gündür değerlendir yarında eğer c koyu çıkarsa yine değerlendir teste göre devam et ama çatlaması gerek PCO var mi
Pcom yok.
Ama 6 aydır şüphelenmiyor değilim, hazirandqn beri adet düzenim değişmeye başladı, 27 27 28 giden düzenim 26 30 arası değişti. Kontrolleri aksattm bazi nedenlerden.Yani T cizgin daha koyu 2 gündür değerlendir yarında eğer c koyu çıkarsa yine değerlendir teste göre devam et ama çatlaması gerek PCO var mi
Ama 26-30 pcos u göstermez pcos 3 ay aralıklarla ve 45 günden sonra ortaya çıkar genelde pcos yoktur hormon değişikliği mevsim değişikliği stres etkilerAma 6 aydır şüphelenmiyor değilim, hazirandqn beri adet düzenim değişmeye başladı, 27 27 28 giden düzenim 26 30 arası değişti. Kontrolleri aksattm bazi nedenlerden.
Hayır oyle bir durum yaşamadım en uzun 30 gun. Pco yok. En son 31 ekimde regl oldum. Ve suan 28 günlük düzenime göre 12 gün var.Ama 26-30 pcos u göstermez pcos 3 ay aralıklarla ve 45 günden sonra ortaya çıkar genelde pcos yoktur hormon değişikliği mevsim değişikliği stres etkiler
Bakar mısın ikiside şuan koyu aynı renk fotoda gözükuyir mu bilmiyorum yumurtam çatladı mu yoksa çatlayacak miBenim yeni açıkcasıUzun bir süre olmadı doktorumda 1 sene akışta kal 1 senenin sonunda olmazsa gel dedi rutin olarak , 30 yaşındayım ama pco var o yüzden biraz yumurtlama tembelliği yapıyormuş gebeliğe engel değil dedi
Ayın 19 unda pozitif olmuş sanırım yarın t cizgin koyulaşır bugünü yarını değerlendir yarın da yap bakalım t köyü ilirsa yumurtlarsun şuan da hazırlanıyor galiba yarın t cizgin koyulaşırKızlar merhaba, ben de yeni başladım ovülasyon testine. Daha önce bir düşüğüm oldu ve sonrasında düzensizlik yaşadım. Şimdide ovülasyon testi yapıyorum fakat sizden ricam ovülasyon takibimi yorumlamanız. Teşekkür ederim şimdiden. Eki Görüntüle 3163978
18 ve 19 pik yapmış. 19 akşam dediğin testte yumurtan çatlamış. DeğerlendirKızlar merhaba, ben de yeni başladım ovülasyon testine. Daha önce bir düşüğüm oldu ve sonrasında düzensizlik yaşadım. Şimdide ovülasyon testi yapıyorum fakat sizden ricam ovülasyon takibimi yorumlamanız. Teşekkür ederim şimdiden. Eki Görüntüle 3163978
Benim öyle iki çizgi çıktıktan sonra gece böyle t silik sabah yaptım T koyu çıktı ondan dolayı yarında pik olabilir18 ve 19 pik yapmış. 19 akşam dediğin testte yumurtan çatlamış. Değerlendir
Testİ ilk defa mı kullanıyorsunBenim öyle iki çizgi çıktıktan sonra gece böyle t silik sabah yaptım T koyu çıktı ondan dolayı yarında pik olabilir
EvetTestİ ilk defa mı kullanıyorsun
3. Test pik 4. Test çatlama. 5 testin t çizgisi c den açık yani senin yumurtan 3. Testte pik 4. Testte çatlamış
Evet ama o 1.de de iki çizgi rengi aynı o zaman da pzotifiti onalr bı gündüz aynı gündüzün gecesi digeri3. Test pik 4. Test çatlama. 5 testin t çizgisi c den açık yani senin yumurtan 3. Testte pik 4. Testte çatlamış
2. Sıradaki 3 ve 4 den bahsediyorum. 3 de t çizgisi c den koyu 4 de silik bu demk oluyor ki diğer testler öyle görünse bile sen 3. Testi dikkate alacaksın pik olan o. Üstteki tüm testlere zaten bakılacak bişey yok. Bu arada testlerin yanına üstüne bir yere tarih veya döngünü yazarsan daha iyi olurEvet ama o 1.de de iki çizgi rengi aynı o zaman da pzotifiti onalr bı gündüz aynı gündüzün gecesi digeri
Bana da öyle geldi.sanki 18 ve 19daki testlerin koyuluğu az gibi geldi eminde olamadım. Çok teşekkür ederim18 ve 19 pik yapmış. 19 akşam dediğin testte yumurtan çatlamış. Değerlendir
Ama akşam yaptığımda çizgi silik çıktı yine de yarın pozitif çıkar mıAyın 19 unda pozitif olmuş sanırım yarın t cizgin koyulaşır bugünü yarını değerlendir yarın da yap bakalım t köyü ilirsa yumurtlarsun şuan da hazırlanıyor galiba yarın t cizgin koyulaşır
Bende öyle oldu bilmiyorum sabah deneAma akşam yaptığımda çizgi silik çıktı yine de yarın pozitif çıkar mı
Silindikten sonra test yapmana gerek yok canım. Tekrar neden koyulaşsın çatlayan yumurtaAma akşam yaptığımda çizgi silik çıktı yine de yarın pozitif çıkar mı
Biz 16-17-18 degerlendiridk ama dün ve bugün degerlendirmedik sizce bugün değerlendirelim mi yoksa yumurta catlmais silik çizgi bile yok etkili olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?