Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmuuu6 martta regl oldm 14 martta testlere başladm hala ovülasyon çift çizgi olmadı erken mi normal mi
Yardımcı olabilecek kimse var mı6 martta regl oldm 14 martta testlere başladm hala ovülasyon çift çizgi olmadı erken mi normal mi
Reglin 8 gün falan mı suruyor ? Reglin biter bitmez başladıysan teste devam et yapmaya6 martta regl oldm 14 martta testlere başladm hala ovülasyon çift çizgi olmadı erken mi normal mi
Adetiniz düzenli mi bilmiyorum benim düzensiz mesela ben adetimin 27.gününde yumurtlamıştım devam edin siz koyulaşmayı görene kadar6 martta regl oldm 14 martta testlere başladm hala ovülasyon çift çizgi olmadı erken mi normal mi
Reglm 6 gün sürdü 11 ı gece bittiReglin kaç gün sürdü canım
Laboquick marka test hergün 17.00 da yapıyorm oruç tutuyorm ı yüzden sıvı alımı yok zaten adetimde düzenli reglm uzun sürdü bu sefer tam 6 gün dolu dolu geçirdimTestinizin markası nedir söylenen saatlerde dikkat ederek yaptınız mı acaba 15. Gün olmuş çünkü adetiniz düzenli mi hormonal bir problem var mı bunlar da önemli
Reglm düzenli bu ay 6 gün sürdü sanırm ondan banada geç geldiEğer reglinizi düzenliyse 25-26 civarı yumurtlayacaksınız daha test yapamaya devam edin
Çok teşekkür ederiGeç değil canım adet bitiminden say 14.gün yumurtlarsın işte daha var yani yapmaya devam et 1-2 gün erken veya geç olabilir yumurtlaman yine atarsın bakarız![]()
Yumurtladın mı kızÇok teşekkür ederi
Testlerim hala negatifYumurtladın mı kız
İftardan sonra yaparsan daha net sonuç alırsın benceLaboquick marka test hergün 17.00 da yapıyorm oruç tutuyorm ı yüzden sıvı alımı yok zaten adetimde düzenli reglm uzun sürdü bu sefer tam 6 gün dolu dolu geçirdim
Sabah akşam yaptm ama malesefİftardan sonra yaparsan daha net sonuç alırsın bence
Allah Allah niye acaba. Bence bir kadın doğuma gidin yumurtlarina baktirinSabah akşam yaptm ama malesef