• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon mu? Panik mi?

sesssizz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
25
6
1
34
Ablalarim merhaba. Sizlere bir sorum olucak, Geçen hafta pazartesi bir iliski yaşadım tam ilişkide denmez içime boşalma vs olmadı sadece değdik birbirimize zevk suyu bir ihtimal. Ertesi günü adet oldum. Zaten adetime de 2gün vardı. Şuan ovulasyon(yumurtlama) donemimdeyim. Sağ kasığımda bacağımı kaldırdığında bir ağrı oluyor hareket ettiğinde ara ara ve sol karnımin alt tarafında dokundugumda küçük bir ağrı oluyor . Hamilelik vs olabilir mi? Yoksa ovulasyon ağrısı mıdır? Aynı zamanda idrarında da yanma var enfeksiyon kaynaklı da olabilir mi? Çok panik bir insanım kafamda türlü şeyler dönüyor lütfen yardım edin :(

Hamilelik olmadığı kesin, ovulasyon da sancı yapabilir tarif ettiğiniz gibi. Sağ kasık diyorsunuz apandisit gibi bir durum olabilir mi? O da bir ihtimal.

Hamilelik olmadığı kesin, ovulasyon da sancı yapabilir tarif ettiğiniz gibi. Sağ kasık diyorsunuz apandisit gibi bir durum olabilir mi? O da bir ihtimal.
Merhaba, yaklaşık 4 sene önce apandisit ameliyatı oldum o yüzden ondan suphelenmiyorum acikcasi.. Hamilelik olmadığı kesin demi? Psikolojik sorunlar yaşıyorum panik atagimdan duramıyorum resmen.. içimi rahatlattiniz

Merhaba, yaklaşık 4 sene önce apandisit ameliyatı oldum o yüzden ondan suphelenmiyorum acikcasi.. Hamilelik olmadığı kesin demi? Psikolojik sorunlar yaşıyorum panik atagimdan duramıyorum resmen.. içimi rahatlattiniz
Hiç hamile kalmadım ama her ovulasyon döneminde bunu yaşarım. Hatta o ay üşüdüysem karnım bile şişer inanılmaz duyarlı bir ağrıdır.

Hiç hamile kalmadım ama her ovulasyon döneminde bunu yaşarım. Hatta o ay üşüdüysem karnım bile şişer inanılmaz duyarlı bir ağrıdır.
Göbeğimdeki sadece bir noktaya dokundugumda aciyor, üşütmekte bir ihtimal çok çorapsız gezdik malum sıcaklardan :)

Back