ovulasyon mikroskobu hakkında

D

desertrose

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi desertrose
merhaba arkadaşlar.aranızda ovulasyon mikroskobu kullanan varmı.yada hakkında ne biliyorsunuz.ben kullanmayı düşünüyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.bir kere ovulasyon kitlerinden kullandım ama 5 tane var yakalayamadım günü hemde pahalı.ama mikroskobun kullanımı sınırsız.babystart focus ovulasyon mikroskobunu inceledim bide babystart ürünlerinin daha iyi olduğunu duydum hemde 73 ytl.:1closedeyes:

• Konu Sahibi desertrose
arkadaşlar bu konuda bir fikriniz yokmu.fikirlerinize ihtiyacım var...

• Konu Sahibi desertrose
arkadaşım bende donnaturk markalısı var. kullanıyorum hala.54 ytl ye aldım.çokta birşey anlamadım .sabah yapıyorum eğrelti desenini göremiyorum akşam yapıyorum görüyorum.sabah tekrar yapıyorum yine görmüyorum.halbuki iki üç gün görmem gerekiyormuş ama ben daha net olarak bulamadım ovulasyon günümü onunla .gerçi şimdi doktor kontrolünde olduğum için pek düzenli kullanmıyorum.tükürükle yapıldığı için pratik birşey.bence adetin bittikten sonra 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye gir mutlaka birisi rastlayacaktır ovülasyon gününe

• Konu Sahibi desertrose
arzu1981 arkadaşın bu yolla hamile kaldımı.bu ay geç kaldım ama öbür ay alıp kullanmayı düşünüyorum.bu ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı hormon sorunumda yok.ya piskolojik yada yumurtlama gününü tutturamıyoruz.bakalım babystartı deneyince ne olacak sonuç

• Konu Sahibi desertrose
si

evet arkadaşım sana katılıyorum.ben de bu ay başladım focus ovulasyon mikroskobunu.5 gündür deniyorum bugün eğrelti otu şekli çıktı yumurtlama başlıyo yani.şekiller gerçekten çok net.ben çok memnunum.hemde idrarla yapılana göre çok ucuz.ben 68 ytl ye eczaneden aldım sınırsız kullanımı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi desertrose
ben idrarla yapılanını almıştım medi samart diye 27.50 di fiyatı en son ve ilk yaptıgım ay hamile kalmıştım şuanda 3 ay oldu düşük yaptım ama işe yaramıştı içinde beş tane var sürekli kullanılmıyo tabi şimdi zamanıımı doldurdum tekrar başlıycam çalışmalara bidahaki ay yine alıcam deniycem ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN kollarımız boş kalmasın bebişlerimzile dolsunn inşallahhhhhhhhhhhhh

• Konu Sahibi desertrose
Canım ben bizzat kendim kullanmaya başladım focus baby startı.Görüntüler gerçekten çok net.Bugün geçiş dönemim başladı. Biz de çalışmalara:teytey: İnşallah bu ay hamile kalırım.:CüvCüv: Allah bütün isteyenlere de bize de nasip etsin inşallah. Yani ben altına imzamı atarım bu ürünün,çok memnunum.

• Konu Sahibi desertrose
babystartı kullandığım ilk ay hamile kaldım.:))
llk başta nasıl kullanıldığını çözememiştik. daha sonra firmaya telefon ettik. yardımcı oldular sağolsun. ondan sonra çok net görüntü aldık.
sabah hiçbirşey içmeden deneyin lütfen. sonuçlar daha sağlıklı oluyor.

herkese bol şans

• Konu Sahibi desertrose
Merhaba xzx ...öncelikle tebrik ederim .Bende aynı marka ovulasyon mikroskobu aldım.Kullanmakta zorluk çekiyorum.Sen ne şekilde kullandın ? firmadan ne dediler ? biraz anlatırsan sevinirim....teşekkürler.

• Konu Sahibi desertrose
koca sitede başka kullanan yokmu arkadaşlar bunu bitek benmi kullanıyorum yoksa

• Konu Sahibi desertrose
bende merak ettim..elimde idrar kitleri var baya..onlarla bu ay net koyu çizgi göremedim..eğer beceremezsem alabilirim..hem daha pratik yapması falan..çantada falan götür her yene yani..hamiş kalan yokmu acaba başka ?

• Konu Sahibi desertrose
merhaba ben de babystar focus ovulasyon mikroskobunu kullandım ve çok memnun kaldım her ay ovulasyon günlerimi onla takip ettim gerçekten net gösteriyor.sabah açken tükürüğünüze bakarsanız net görüntü veriyor eğer eğrelti otu varsa yumurtlama günlerinde demeksiniz.gerçekten diğer ürünlere o kadar para dökmeye gerek yok bence.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi desertrose
ezgicim gerçekten şekiller çok net çıkıyo peki sen ne kadar süre kullandın ve hamile kaldın canım

• Konu Sahibi desertrose
ezgicim gerçekten şekiller çok net çıkıyo peki sen ne kadar süre kullandın ve hamile kaldın canım
merhaba canım sen de kullanıyorsun demek ben sen kullanmıyorsun sandım özel msjında ona gmöre açıklama yaptım kusura bakma :kedi: canım ben yaklaşık 6 ay kullandım ovulasyon günlerinde ilişkiye girdim ama o süreçte olmadı kafama çok takıyordum çünkü.en son incir kürü yaptım ve yine yumurtlama günlerimi bu kitle takip ettim ve gün aşırı değil o önemli günlerde her gün ilişkiye girdim ve hamile kaldım.canım evet haklısın çizgiler çok net.ben de memnunum.darısı bebiş isteyen herkesin başına :Saruboceq:

• Konu Sahibi desertrose
amin ezgicim inşallah canımmm evet kullanıyorum bakalım ne zaman meyveyi görecez

• Konu Sahibi desertrose
amin ezgicim inşallah canımmm evet kullanıyorum bakalım ne zaman meyveyi görecez

tatlım bende bu üründen yani mikroskoptan almaya karar verdim. işe yarıyormu gercekten.ve kaç para en iyi marka hangisi bu konuda ve bakması biraz zormuş sen nasıl bakıyorsun.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

• Konu Sahibi desertrose
canım eğer doğru kullanmayı bilirsen çok kolay şekiller de çok net çıkıyo ve erken haber veriyor ovulasyonu kitlerden daha erken haber veriyor yani ben babystart ovulasyon mikroskobu kullanıyorum çok memnunum bu 4. ayım bakalım inşallah faydasını görürüm tavsiye ederim almanı aldığında da yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…