Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon (Lh) Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bet7512

İstediğin olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
668
567
B020F87E-4B8A-453F-A1D1-A6E224C9D285.jpeg
Merhabalar...
Ben 2.5 aylık evliyim ve eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz. Evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık. Normalde adet döngüm 30 gün fakat evlendikten sonra bazı gecikmeler yaşadım. İlk ay 15 gün geçti ikinci ay 4 gün geçti. Bu yüzden yumurtlama günümü pek hesaplayamadım. Doktora gittim yeni evli olduğun için normal gecikmeler dedi. Folidoce verdi. Gebelik düşünüyorsan kullan diye. Kullanmaya başladım şimdi ise ovülasyon testi sipariş ettim internetten 30’lu olanlardan. Yumurtlama günümü net bileyim diye. 12.10.2018 de adet oldum ve bugün 22.10.2018 ovülasyon testi yaptım silik çıktı. Ovülasyon testine göre ne zaman denemem gerektiğini bilmiyorum. Çizgi nasıl olunca ilişkiye girmem gerek ? İlişkiden sonra nelere dikkat etmem gerek ? Bilgilendiren olursa çok mutlu olurum. Görseli ekliyorum... Biraz uzun oldu kusura bakmayın :))
Not : laboquick testini kullanıyorum.

Son düzenleme:
Canım suan erken. Sen her gün öğlen saatlerinde testi tekrarla. 10. Günündesin simdiden 2 gunde 1 iliski başla. Pik gorunce istersen 2 3 gün hep iliski yap ya da 2 gunde 1 devam et.(sperm sağlığı icin gun asiri yapmak daha iyi ama sen bilirsin) sonra bat gunu sabah test yaparsin o zaman cikar zaten var ya da yok. Simdiden basarilar

Canım suan erken. Sen her gün öğlen saatlerinde testi tekrarla. 10. Günündesin simdiden 2 gunde 1 iliski başla. Pik gorunce istersen 2 3 gün hep iliski yap ya da 2 gunde 1 devam et.(sperm sağlığı icin gun asiri yapmak daha iyi ama sen bilirsin) sonra bat gunu sabah test yaparsin o zaman cikar zaten var ya da yok. Simdiden basarilar

Cevapladığınız için teşekkür ederim. İki çizgide net olunca mı ilişki olmalı yoksa netleşip tekrar silikleşince mi ? Tam yumurtlama iki çizgi de net olduğunda mı oluyor ?

Cevapladığınız için teşekkür ederim. İki çizgide net olunca mı ilişki olmalı yoksa netleşip tekrar silikleşince mi ? Tam yumurtlama iki çizgi de net olduğunda mı oluyor ?
Yok canim cizgiler esit olunca yumurta olgunlasmis catlamaya hazir oluyor. 24-36 saat icinde yumurtan çatlıyor. Zaten yumurtanin da ömrü 24 saat. Yani sen pik görünce degerlendir 2 3 gun canim. Tutarsa nasip tabi

Yok canim cizgiler esit olunca yumurta olgunlasmis catlamaya hazir oluyor. 24-36 saat icinde yumurtan çatlıyor. Zaten yumurtanin da ömrü 24 saat. Yani sen pik görünce degerlendir 2 3 gun canim. Tutarsa nasip tabi

Anladım canım çok sağol

Ovülasyon testi ile hamile kalan yok mu arkadaşlar ya da benim gibi konuya pek hakim olamayan

adetin bittiği gün 1 gün var 1 gün yok ilişkiye gir
bu kesın çözüm

buralara çok takılma daha çok yeni evlisin keyfini çıkar kocanın

Şuan 15. gün ovülasyon testim hala silik. Hiç moralim kalmadı off :KK43:

Kızlar sizce bugün pik olmuş mu ? Eşim bugün nöbetçi ben yine de ne yap et gel dedim değerlendirdik bugün bir defa beraber olduk sürekli mi olmamız lazım işte olduğu için yine de değerlendirdik bir defa. Ayaklarımı diktim yarım saat yattım ama kalkınca yine aktı biraz. Gün içerisindeki ovülasyon testlerimi atıyorum flaşlı ve flaşsız olarak sizce pik mi ? Laboquick testin markası.

Eklentiler

• 3FC1D5CE-346F-401F-931C-450F975D3AB4.jpeg
    3FC1D5CE-346F-401F-931C-450F975D3AB4.jpeg
    93,4 KB · Görüntüleme: 848
  • 17190BA2-4546-425D-82C4-ADC7071B3CA3.jpeg
    17190BA2-4546-425D-82C4-ADC7071B3CA3.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 1.366
Kızlar sizce bugün pik olmuş mu ? Eşim bugün nöbetçi ben yine de ne yap et gel dedim değerlendirdik bugün bir defa beraber olduk sürekli mi olmamız lazım işte olduğu için yine de değerlendirdik bir defa. Ayaklarımı diktim yarım saat yattım ama kalkınca yine aktı biraz. Gün içerisindeki ovülasyon testlerimi atıyorum flaşlı ve flaşsız olarak sizce pik mi ? Laboquick testin markası.
Bugün pik olmuş canım doktorlar 2 günde bir ilişki öneriyor rabbim yazdıysa olur yarın siliklesirse yumurta çatlamış oluyor

Bugün pik olmuş canım doktorlar 2 günde bir ilişki öneriyor rabbim yazdıysa olur yarın siliklesirse yumurta çatlamış oluyor
Silikleşip çatlayınca ben oluyor yani iyi bir şey mi yeni evliyim bu konuları pek anlamıyorum açıklayabilir misiniz ??

Benim de bugün pik oldu.Bugünü ve bugünden sonraki 3 günü (Çrşmbaya kadar) değerlendirin
Değerlendireceğim canım inşallah ikimizde hayırlısına ulaşırız. Senin pik olan testlerinin görüntülerini ekler misin ? Benimki gibi mi ? Pik olmuş benim de değil mi? İlk defa yaptığım için tereddüt ediyorum hep.

Yumurtan çatlamak üzere Canım bugün yine test yap eğer silik çıkarsa yumurtam çatlamıştır eşinde sorun yoksa hergun degerlendirebilirsiniz
Sabah hiç sıvı almadan ikinci idrarımla tekrar test yaptım böyle çıktı çatlamamış mı daha ??

Eklentiler

• 0E0E96C4-56CC-44D7-9D94-32EBDF49B2AF.jpeg
    0E0E96C4-56CC-44D7-9D94-32EBDF49B2AF.jpeg
    109,4 KB · Görüntüleme: 476
  • 23DD504F-B9E0-45D8-8692-D42C2706D54C.jpeg
    23DD504F-B9E0-45D8-8692-D42C2706D54C.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 430
Ovulosyon testi 1 ile 5 arası yapılır canım iyi sonuç almak için saat 3 4 gibi tekrarla ama su tuketme 2 saat oncesi5 siliklesmediyse daha catlamamistir5
1 de tekrar yapacağım 3 de de tekrarlarım yine paylaşırım teşekkürler cevap verdiğin için canım

X