• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon kiti gebelikte de de pozitif sonuç verir mi

ukte8085

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
34
0
36
Eskişehir
arkadaşlar acil yardım bu ovulasyon testleri gebelikte de pozitif sonuç verir mi?? 3 gün önce yaptığım test silikti ertesi günü yaptığım teste koyu çizgiyi yakaladım hatta C çizgisinden daha koyuydu yumurtlamam olucak dedim ve ilişkide bulunduk.ertesi günü silik ama belirgindi,ne olur olmaz diye yine ilişkiye girdik.bugün ise tekrar yaptım kopkoyu yani c den bile koyu hatta dayanamadım 2. ye tekrar yaptım ama oda koyu.ben yeniden mi yumurtlıcam.yoksa hamile kaldım da lh salgılamam devammı ediyor lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah rızası için....çok erken olduğu için ne kan testi ne idrar test ti de yaptıramıyorum..en büyük destekçim gizli yoldaşlarım sizlersiniz yardım edin lütfennnnn

kendim sordum kendim cevap veriyim.. yumurta yok..bebek yok..yoruldum çok..:43::43::43::59:

canım ben anlamadım yumurta yokmu?pozitifi gördüysen vardır bence.ayrıca ovulasyon testleri bazı hamilelerdede pozitif sonuç verebiliyormuş adet tarihinde falan.ama herkeste değil.mesela bende adet tarihimden bir gün önce yapmıştım aynı koyulukta çizgi çıktı hatta hamilemiyim acaba diye düşünmüştüm fakat değildim.lh bazen adete yakında pozitif çıkabiliyo yani.bunun değişik sebepleri vardır mutlaka.bence en garantisi gebeliği anlamak için ya idrarda yada kanda gebelik testidir.istersen birde ateş ölçme yöntemini kullan yumurtlayıp yumurtlamadığını daha kolay anlarsın.aynı anda ovulasyon testinide kullanırsın tam gününü yakalamış olursun.inşallah herşey gönlünce olur.inan tek değilsin çocuk için uğraşan herkes çok yoruldu.

Back