Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon kafalar karışık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizim2503

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
456
323
53
31
Arkadaşlar bı bakar mısınız kafam karıştı acaba yumurtlama var mı ? Aynı cikiyor sürekli sabah akşam yapıyorum iyice kafayi taktım düşünmekten delirecem galiba

Eklentiler

• IMG20210110193711.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar bı bakar mısınız kafam karıştı acaba yumurtlama var mı ? Aynı cikiyor sürekli sabah akşam yapıyorum iyice kafayi taktım düşünmekten delirecem galiba
Fotoğrafta çok anlaşılmıyor, ancak t cye göre hafif de olsa silik gibi. Eğer iki çizginin aynı koyulukta olduğunu düşünüyorsanız yumurtluyorsunuz demektir. Bugün aynı koyulukta ise yarın tekrar yaptığınız zaman silik çıkarsa yumurta çatladı demektir. Pes etmeden pik görene kadar teste devam edin

Aynı gözüküyor ikisi ama bilemedim bı turlu devam ediyorum ama çokta kafaya takıyorum

Anca akşam yapabilirim çalışıyorum çünkü sadece hafta sonu evdeyim iki gündür de boşluktan kafaya iyice taktım
Testi ne şekilde yaptığınız da sonuçları etkiliyormuş sanırım. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını tamamen kesmek gerekiyor. Eğer doğru bir şekilde yapıyor ve düzenli adet oluyorsanız yumurtlamış olabilirsiniz. Fotoğrafta tam seçemedim yanlış da yönlendirmek istemem ancak renkler size aynı koyulukta geliyorsa ama yine de ikilemde kalıyorsanız bu günleri değerlendirin bir zararı olmaz çok fazla kafanıza takmayın. Stres de yumurtlama ve gebelikte çok büyük rol oynuyor.

Aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapın bence

Bence yapmaya devam edin bakalım bi kaç gün daha sanki pik olmamış gibi koyulaşma olmuş ama pik değil neden dersen kendimden örnek verecem

6. Teste baksan pik olacak koyuluktaydi ben yarın pik olacak derken siliklesti sonra 9.testte pik oldu ertesi gün çatladı senin testler net değil gibi geldi bana

Eki Görüntüle 2758510
6. Teste baksan pik olacak koyuluktaydi ben yarın pik olacak derken siliklesti sonra 9.testte pik oldu ertesi gün çatladı senin testler net değil gibi geldi bana
Çok teşekkürler gerçekten aydınlatın iki çizgi aynı duruyor emin olamıyorum da teste devam edecem çok sagolub

Çok teşekkürler gerçekten aydınlatın iki çizgi aynı duruyor emin olamıyorum da teste devam edecem çok sagolub
Zaten çok az test yapmissin biraz daha yap bakalım belki daha da köyü çizgi görürsün ama o sırada değerlendirmeye devam et gün aşırı kullandığın testteki çizgilerde çok soluk insani tereddütte bırakıyor

Benim de kafam onda karıştı diğer testlere bakiyorim t de c de koyu kırmızı bu bildiğin ikisi de pembe

Aynen eğer tekrar test alacaksan aynı testten alma bence
Çok memnun kalan vardı aslında aldığım sitede birgebeningunlugu ama anlamadım tekrar büyük ihtimalle bu ayda olmazsa eğer ki insallahhh olur alırım onerdiginiz varsa onu alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…