Biamu Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2018 181 243 33 26 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Biamu #1 Herkese merhabalar, ekteki resimde üstteki çubuk dün yaptığım, alttaki ise bugün yaptığım ovülasyon testi sorum şu; ilişki için doğru zamanne zaman? Çift çizgi koyu çıktığında yumurtlamak üzeresin demek midir yoksa yumurtladım mı?
Herkese merhabalar, ekteki resimde üstteki çubuk dün yaptığım, alttaki ise bugün yaptığım ovülasyon testi sorum şu; ilişki için doğru zamanne zaman? Çift çizgi koyu çıktığında yumurtlamak üzeresin demek midir yoksa yumurtladım mı?
E Efulimm41 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 7.484 4.238 123 Kocaeli 26 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Biamu #2 Biamu .!.: Herkese merhabalar, ekteki resimde üstteki çubuk dün yaptığım, alttaki ise bugün yaptığım ovülasyon testi sorum şu; ilişki için doğru zamanne zaman? Çift çizgi koyu çıktığında yumurtlamak üzeresin demek midir yoksa yumurtladım mı? Genişletmek için tıkla... Koyu çift çizgi yumurtladığın zaman olur. En doğru zaman da o gün ve bi sonrasıdır.
Biamu .!.: Herkese merhabalar, ekteki resimde üstteki çubuk dün yaptığım, alttaki ise bugün yaptığım ovülasyon testi sorum şu; ilişki için doğru zamanne zaman? Çift çizgi koyu çıktığında yumurtlamak üzeresin demek midir yoksa yumurtladım mı? Genişletmek için tıkla... Koyu çift çizgi yumurtladığın zaman olur. En doğru zaman da o gün ve bi sonrasıdır.
wiha02 Vur tekmeyi dünyaya Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2018 4.373 4.688 133 30 26 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Biamu #3 bugün yarın ve bir sonraki günü değerlendirin yarın sabah tekrarlayın testi silikleşmişse yumurta çatlamış demektir çatladığı zaman değil çatlamadan önceki zaman önemli ki döllenmeye hazır sperm bulsun yumurta
bugün yarın ve bir sonraki günü değerlendirin yarın sabah tekrarlayın testi silikleşmişse yumurta çatlamış demektir çatladığı zaman değil çatlamadan önceki zaman önemli ki döllenmeye hazır sperm bulsun yumurta