- 21 Temmuz 2022
- 9
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi Humaceyllls
-
Canım benim bildiğim kadarıyla t çizgisinin c de daha koyu ve ya aynı koyulukta çıkmasi hamilelik olduğunu gösterir yinede belli olmaz inşallah hamilesindirKızlar merhaba bu ay yumurtlama günlerini hep değerlendirdik adete 8 gün kala test yaptım negatif cıktı sonra adete 1 gün kala test yaptım o da negatif cıktı fakat 3 gündür adet olmuyorum evde kaset test vardı yaptım ama test bozuk cıktı bende az önce ovülasyon testi yaptım t kısmı silik ama gözüküyor yinede hamile olabilir miyim sizce köyde yasadıgım İcin 1-2 güne gebelik testi anca aldırabilirim adet olmadan 1 hafta 10 gün öncesine kadar cok siddetli bel agrım vardı simdi yok sanki adet olmusumda bitmiş gibi ne hamilelik belirttim var suan ne de adet normalde ben formda okuyorum gebe kalanlar da akıntı falan oluyo us bende oda yok hic belirtim yok rica etsem yardımcı olur musunuz ovülasyon un fotografını da ekliyorum
Üstünden baya geçmiş birdaha ki ay başlayın yumurtlama olmuş olabilir çünkü garantiye alın
Merhaba kızlar bende bu ay ovulasyon testine baslicam da.son adetim 9 ağustos yaklaşık 32 gün arayla oluyor .henüz testler elime ulaşmadı sizce ovulasyon testine başlamak için geç kalmış miyimdir
Canm tekrar yumurtluyirda olabilirsn gebelikte olabilir onu anlaman için erknn gebelik testi al yada adet tarihini bekle kaset test yapArkadaşlar adetime 3 gün var ovülasyon testi böyle çıktı, ovülasyon testi yapan var mı adet öncesi lütfen yardım
Yorumun için çok sağol bir haftadır belim çok ağrıyor normalde adet günü ağrır oyüzden şüphelendim kaset testte çıkmadı henüz oyüzden ovülasyonCanm tekrar yumurtluyirda olabilirsn gebelikte olabilir onu anlaman için erknn gebelik testi al yada adet tarihini bekle kaset test yap
Bnmde adete 4 gün kala çıkmamıştı adetim 2 gün geçince çıkmıştı çok hafifYorumun için çok sağol bir haftadır belim çok ağrıyor normalde adet günü ağrır oyüzden şüphelendim kaset testte çıkmadı henüz oyüzden ovülasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?