- Konu Sahibi mutluuugizz
-
acilden kan verebilirsin veya sağlık ocağınaYarın için randevu bulamadım bakalım napıcam benimde içimdeki ses öyle diyor ama işte
Sıra alabildim canım bekliyorumacilden kan verebilirsin veya sağlık ocağına
hayırlısı olsun canım ben sevinemedim bile kese yanında kan pıhtılaşması görüldü düşük riskim var çok kötüyümSıra alabildim canım bekliyorum
Deme yaaa Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşturur senide bebişinide yokmuymuş tedavisi vshayırlısı olsun canım ben sevinemedim bile kese yanında kan pıhtılaşması görüldü düşük riskim var çok kötüyüm
ilaç kullanıyorum bol istirahat et dedi okadarDeme yaaa Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşturur senide bebişinide yokmuymuş tedavisi vs
Takdir Allah ın sonuç olarak gebelik yaşadın şükür bunada canım bir kaç ay yat sende boşver ilaçlarını kullan Allahın duası üzerinde olsun sıkma canını stres en büyük faktör yüksek tutuyoruz moralimiziilaç kullanıyorum bol istirahat et dedi okadar
Canım bol bol dinlen ayağının altına yastık koy tuvalet harici kalkma annem bana hamileyken doktor burda düşmezse evde düşer demiş bak şuan dünyadayım Allah a dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa her türlü Allah korurhayırlısı olsun canım ben sevinemedim bile kese yanında kan pıhtılaşması görüldü düşük riskim var çok kötüyüm
canım çalışıyorum doktorum sakınca görmedi sadece çalışırken ayağını masanın altında uzat dedi, bolca su iç çok hareket etme yavaş yürü dedi okadarCanım bol bol dinlen ayağının altına yastık koy tuvalet harici kalkma annem bana hamileyken doktor burda düşmezse evde düşer demiş bak şuan dünyadayım Allah a dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa her türlü Allah korur
Selamlar Kızlar ben bu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?Canım t çizgisi mavi taraf dimi eger öyleyse allahın izniyle hamilesin yada tekrar yumurtlıyorsun :) bende bu şekilde ögrendim hamileligimi
Kızlar ben bu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?kızlar ben ovulasyon testi ile öğrendim gebeliğimi. reglime 2 gün vardı. gebelik testi yerine ovulasyon testi yapmışım. çizgi bayagı koyu cıkınca hamileyim dedim. sonra baktım ovulasyon testi. yine bit ümit vardı cok koyuydu. hemen gebelik testi yaptım ve 2. çizgiyi gördüm
GEBELİK TESTİNİ AT BİZDE BAKALIM :)Kızlar ben bu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısıngE
Ovulasyon duruyor atayımm mıGEBELİK TESTİNİ AT BİZDE BAKALIM :)
bazen regl yaklasıncada koyulaşır diye duymuştum. ama regl günü genelde testte cıkar.Ovulasyon duruyor atayımm mı
Hayırlısı canım inşallah vardırbazen regl yaklasıncada koyulaşır diye duymuştum. ama regl günü genelde testte cıkar.
Test bakabilirmiyimkızlar ben ovulasyon testi ile öğrendim gebeliğimi. reglime 2 gün vardı. gebelik testi yerine ovulasyon testi yapmışım. çizgi bayagı koyu cıkınca hamileyim dedim. sonra baktım ovulasyon testi. yine bit ümit vardı cok koyuydu. hemen gebelik testi yaptım ve 2. çizgiyi gördüm
BENİM TESTİM BÖYLEYDİ REGLE 2 GÜN VARDI. SAĞ TARAFTAKİNE KARARTMA YAPTIĞIM HALİTest bakabilirmiyim
İnşallah kuzum hamilemisin merak ettim yaptınmı normal test :)Ayy ağzından bal damlıyor canım benimevet mavi taraf napcağımı şaşırdım şuanda reglime 1 hafta kaldı bakalım Allahım inşallah busefer boş çevirmez beni
Ovulasyon testini at canım bakalımSelamlar Kızlar ben bu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?