Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ile gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben ovulasyon testi ile öğrendim gebeliğimi. reglime 2 gün vardı. gebelik testi yerine ovulasyon testi yapmışım. çizgi bayagı koyu cıkınca hamileyim dedim. sonra baktım ovulasyon testi. yine bit ümit vardı cok koyuydu. hemen gebelik testi yaptım ve 2. çizgiyi gördüm

ilaç kullanıyorum bol istirahat et dedi okadar
Takdir Allah ın sonuç olarak gebelik yaşadın şükür bunada canım bir kaç ay yat sende boşver ilaçlarını kullan Allahın duası üzerinde olsun sıkma canını stres en büyük faktör yüksek tutuyoruz moralimizi

hayırlısı olsun canım ben sevinemedim bile kese yanında kan pıhtılaşması görüldü düşük riskim var çok kötüyüm
Canım bol bol dinlen ayağının altına yastık koy tuvalet harici kalkma annem bana hamileyken doktor burda düşmezse evde düşer demiş bak şuan dünyadayım Allah a dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa her türlü Allah korur

canım çalışıyorum doktorum sakınca görmedi sadece çalışırken ayağını masanın altında uzat dedi, bolca su iç çok hareket etme yavaş yürü dedi okadar

Canım t çizgisi mavi taraf dimi eger öyleyse allahın izniyle hamilesin yada tekrar yumurtlıyorsun :) bende bu şekilde ögrendim hamileligimi
Selamlar Kızlar ben bu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?

Kızlar ben bu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?

GEBELİK TESTİNİ AT BİZDE BAKALIM :)

Test bakabilirmiyim

Eklentiler

• 80fff502-3fa1-4bbb-b0e8-139646f886e4.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 69
  • db5b18ce-ab17-4d3b-b324-da45abf75870.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 68
Ovulasyon testini at canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…