- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
- 18
- Konu Sahibi mutluuugizz
-
Merhaba arkadaşlar.
Hamilelik ihtimalim düşükte olsa Allah tan Ümit kesmeyince adet öncesi böyle triplere giriyorum. Ovulasyon takibi yapıyorum ve yumurtlamayı görüp değerlendirdik.Kendi çapımda umutlanacak şeyler arıyorum. Ama gebelik testi yapıp negatif sonucunu öğrenmeyede çok korkuyorumdaha önceki aylarda regl öncesi denerdim bu kadar koyu çıkmazdı. Heyecanlanmadımda değil yani. Böyle olupta hamile veya adet olan var mı ? Çok teşekkürler cevaplarınız için
Adetime yaklaşık 4 gün varken
Eki Görüntüle 2745392
buda bugün ve adete 3 gün varken
Eki Görüntüle 2745394
Teşekkür ediyorum çok korkuyorum test yapmayabaya koyu çıkmış canım inşallah vardır.Adet gününde gebelik testi yap
Teşekkür ediyorum çok korkuyorum test yapmaya
İnşaAllah dilinize yüreğinize sağlık güzel dilekleriniz içinkorkma canım iyi düşün hayırlısını iste Allahtan rabbim nasip edecek inşallah. Çok gördüm burda ovü testi koyu çıkıp hamile kalan.. inşallah vardır
Yok canım adet oldum 1 gün gecikmeyle sende vardır inşallahCanım merhaba bende foruma göz atıyordum da senin yazın gözüme ilişti baktım tarih de tutuyor sorayım dedim var mı gecikmen
Bakalım ben daha yeni pik gördüm değerlendirdim inşallah tutar diyelim :) Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereYok canım adet oldum 1 gün gecikmeyle sende vardır inşallah
Bu arada senin ihtimalin niye düşükYok canım adet oldum 1 gün gecikmeyle sende vardır inşallah
Eşimin sperm sayısı az canımBu arada senin ihtimalin niye düşük
Gebelik testi yapınEşimin sperm sayısı az canım
Yapmama gerek yok adet oldumGebelik testi yapın
ben canım ovülasyn testim koyu çıktı hemen normal test yaptım hayalet çizgi çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptım koyu çizgi gördüm ve kan verdim değeirm 205 ben hamileliğimi ovülasyonla öğrendim yaniMerhaba arkadaşlar.
Hamilelik ihtimalim düşükte olsa Allah tan Ümit kesmeyince adet öncesi böyle triplere giriyorum. Ovulasyon takibi yapıyorum ve yumurtlamayı görüp değerlendirdik.Kendi çapımda umutlanacak şeyler arıyorum. Ama gebelik testi yapıp negatif sonucunu öğrenmeyede çok korkuyorumdaha önceki aylarda regl öncesi denerdim bu kadar koyu çıkmazdı. Heyecanlanmadımda değil yani. Böyle olupta hamile veya adet olan var mı ? Çok teşekkürler cevaplarınız için
Adetime yaklaşık 4 gün varken
Eki Görüntüle 2745392
buda bugün ve adete 3 gün varken
Eki Görüntüle 2745394
Canım merhaba bende şuan aynı durumdayım iki gündür silikleşmeyen ovülasyon testi yapıyorum sence varmıdır bakarmısın rica etsemben canım ovülasyn testim koyu çıktı hemen normal test yaptım hayalet çizgi çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptım koyu çizgi gördüm ve kan verdim değeirm 205 ben hamileliğimi ovülasyonla öğrendim yani
Canım ben bilmiyorum çünkü ben adet oldumCanım merhaba bende şuan aynı durumdayım iki gündür silikleşmeyen ovülasyon testi yapıyorum sence varmıdır bakarmısın rica etsemen baştaki dün diğer ikisi bugün sabah ve gece kapak tarafı t çizgisi oluyor
Anladım bi bayan yazmışta ona hitaben yazmıştım olsun Rabbim inşallah en kısa zamanda sana da hayırlı bi evlat verirCanım ben bilmiyorum çünkü ben adet oldum
Canım t çizgisi mavi taraf dimi eger öyleyse allahın izniyle hamilesin yada tekrar yumurtlıyorsun :) bende bu şekilde ögrendim hamileligimiCanım merhaba bende şuan aynı durumdayım iki gündür silikleşmeyen ovülasyon testi yapıyorum sence varmıdır bakarmısın rica etsemen baştaki dün diğer ikisi bugün sabah ve gece kapak tarafı t çizgisi oluyor
Ayy ağzından bal damlıyor canım benimCanım t çizgisi mavi taraf dimi eger öyleyse allahın izniyle hamilesin yada tekrar yumurtlıyorsun :) bende bu şekilde ögrendim hamileligimi
Canım bende aynı böyle öğrendim hemen gidip kan vermelisinCanım merhaba bende şuan aynı durumdayım iki gündür silikleşmeyen ovülasyon testi yapıyorum sence varmıdır bakarmısın rica etsemen baştaki dün diğer ikisi bugün sabah ve gece kapak tarafı t çizgisi oluyor
Yarın için randevu bulamadım bakalım napıcam benimde içimdeki ses öyle diyor ama işteCanım bende aynı böyle öğrendim hemen gidip kan vermelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?