• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun 2.çizgi görünüyo😍 doktora gidecektin ne yaptın gitmedin mi daha
Gittim canım benim yumurtalık kistim vardı ona baktı atmışım çok şükür kist yoktu 1 hafta daha bekle test yap dedi bende yaptım böyle çıktı bugün 7 gün gecikme daha

Gittim canım benim yumurtalık kistim vardı ona baktı atmışım çok şükür kist yoktu 1 hafta daha bekle test yap dedi bende yaptım böyle çıktı bugün 7 gün gecikme daha
Geç döllenme olmuş demekki senin de inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım 🙏

Yarın büyük ihtimalle pik olacak🥰Bugünleri iyi değerlendirmelisin

Geç döllenme olmuş demekki senin de inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım 🙏
İnşallah canım biraz daha geçsin yine yapcam test bakalım ne olacak 🙏 zaten sağlıksız gebelik geçirmiştim ben kalbi durmuştu o da adet 10 gün gecikince çıkmıştı

İnşallah canım biraz daha geçsin yine yapcam test bakalım ne olacak 🙏 zaten sağlıksız gebelik geçirmiştim ben kalbi durmuştu o da adet 10 gün gecikince çıkmıştı
Sağlıksız olunca düşüyo zaten inşallah sağlıklı olur kucağına da alırsın içini ferah tut güzel şeyler düşün canım

Canim öyle olsa sancim olmazmi dedim acaba yerlesme kanamasimi ilk gebeliklerde rahimde ilk defa yerlesme oldugu icin lekelenme implantasyon kanamasi olurmus 14 gün oldu daha yumurra catlama sonrasi ama boyle adetin biterde sonra lekenmeye donerya bi kac gun sonra benimde oyle .Dün aksama kadar hic gelmedi
Canlı kırmızı degil bordomsu kahvemsi koyu.ama agrim yok. Sızıntı şeklinde.Bugun kan ve idrar verdim aile hekimine bakilcak.duruma göre yazarim kizlar cok umudum yok olmadı galiba.:( Dualarinizi esirgemeyin🙏
Ovulasyonda silik gösteriyor

Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum dünden beri. Kan sonucunuz ne çıktı acaba

Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum dünden beri. Kan sonucunuz ne çıktı acaba
Canım kan sonucum 1.20 cıktı:( olmadı sanirim üzülmek yok yeniden devam yeni ay yeniden takibe devam allahin izniyle hayirlisi olsun canim kan ver bende cok umutlanmistim ama lekelenmeyle belirtilerde kayboldu🙏😔 tek sevindiğim detayli kan testi yapildi 6 tup kan verdim idrar saglik taraması gibi demir düsük biraz okadar hersey cok iyi allaha. Şükür duacinizim🙏💕🍃

Testlerde bi sorun varmış demekki silik çizgi vardı adet in de gecikti neyse hayırlısı olsun canım 🙇‍♀️

Ovulasyon da 4 gün boyunca koyu pozitif görmek normal mi sadece 1 gün mü koyu pozitifi görmemiz lazım?

Sen 4 gün görmüşsün Ben yaptığımdan beri koyu çıkıyor
İlk defa o kadar uzun süre koyu gördüm .normalde çizgiler aynı renk ya da silik olurdu bu ay baya bi koyu oldu 4 gün boyunca nedense...

Son düzenleme:
Canım benimde 2. Kez koyulasmisti ama sonra tekrar siliklesmisti meğersem 2 kez yumurtluyormusum. Ama seninki oyle değil bence kesinlikle hamilesin hayirli olsun💓

Back
X