Ben bu testleri aldim ama hic duzebli yapamadim ve sizdeki o ikinci cizgiyi bile hic goremedim:) ama boyle olunca birkac gune
Çok teşekkürler.o test gebelik testi mi ovulasyon mu bilemedim cnm ama ovulasyonsa böyle çıkınca birkaç güne yumurtlama olacağı anlamına geliyor diyor forumdaki arkadaşlar.bnm adet çok düzensiz olduğu için ovulasyon tesinde o ikinci silik çizgiyi bile yakalayamadım.
Sonra doktora gittim ve doktorum beni çok rahatlattı." At o yumurtlama testlerini tarladaki teyze o testlerle mi hamile kaldı , akışına bırak kocanı da bugun yumurtlama günü görev var diye bunaltırsın "dedi .ben de o günden sonra hiç ellemedim o testleri çünkü cidden daha strese sokuyo insanı.bir ara ben heralde yumurtlamıyorum hiç moduna girmiştim çünkü hiç yakalayamadım otestlerle yumurtlamayı.sonra o doktordan sonra da hamile kalmışım zaten 20 gün içinde.Allahım aratmasın inşallah.testlerden ziyade soğn kürü incir kürü onları yapmaya niyetlenmiştim ben.onları yapın çok hamile kalan var onlarla.Allah yardım etsin .