• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon hakkinda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama da olabilir benimde işte ilk defa gecikti 5 gün bende idrar Yolumda enf. Varmış canım.. doktora bir görün senjn çünkü 45 gün çok fazla bence

Bu testte çift çizgi çıkınca mi sadece ilişkiye giriyorsunuz canım en hiç ovulasyon testi yapmadım bilmiyorum
Testte cift cizgi ikiside ayni yogunlukta ise yumurtlama 24-36 saat sonra olurmus yani o gunde olur 24 saat sonra da 36 saat sonrada cunku yumurta catlayinca 24 saat yasiyor spermde 72 saate kadar

Merhaba! Adetim 15gün gecikti test negatif ovu testim bu acaba daha yumurtlamam gerçekleşmedi mi

Bakalım yarın da yapayım eğer koyulaşırsa daha catlamamış herhalde çatlamış olsa hiç çizgi olmaması gerek dimi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba.bu ovulasyon testinin yaninda hediye gelen gebelik testlerine kesinlikle guvenmeyin.idrarda cikmadi kanda pozitif.sukurler olsun.allah sizlere de nasip rtsin

Merhaba.bu ovulasyon testinin yaninda hediye gelen gebelik testlerine kesinlikle guvenmeyin.idrarda cikmadi kanda pozitif.sukurler olsun.allah sizlere de nasip rtsin
Buarada tebrik ederim Rabbim sağ salim kucapına almayı nasip etsin bebişini darısı bizlerin başına :KK200:

Ben bu testleri aldim ama hic duzebli yapamadim ve sizdeki o ikinci cizgiyi bile hic goremedim:) ama boyle olunca birkac gune
Buarada tebrik ederim Rabbim sağ salim kucapına almayı nasip etsin bebişini darısı bizlerin başına :KK200:

Çok teşekkürler.o test gebelik testi mi ovulasyon mu bilemedim cnm ama ovulasyonsa böyle çıkınca birkaç güne yumurtlama olacağı anlamına geliyor diyor forumdaki arkadaşlar.bnm adet çok düzensiz olduğu için ovulasyon tesinde o ikinci silik çizgiyi bile yakalayamadım.
Sonra doktora gittim ve doktorum beni çok rahatlattı." At o yumurtlama testlerini tarladaki teyze o testlerle mi hamile kaldı , akışına bırak kocanı da bugun yumurtlama günü görev var diye bunaltırsın "dedi .ben de o günden sonra hiç ellemedim o testleri çünkü cidden daha strese sokuyo insanı.bir ara ben heralde yumurtlamıyorum hiç moduna girmiştim çünkü hiç yakalayamadım otestlerle yumurtlamayı.sonra o doktordan sonra da hamile kalmışım zaten 20 gün içinde.Allahım aratmasın inşallah.testlerden ziyade soğn kürü incir kürü onları yapmaya niyetlenmiştim ben.onları yapın çok hamile kalan var onlarla.Allah yardım etsin .

Ben bu testleri aldim ama hic duzebli yapamadim ve sizdeki o ikinci cizgiyi bile hic goremedim:) ama boyle olunca birkac gune

Çok teşekkürler.o test gebelik testi mi ovulasyon mu bilemedim cnm ama ovulasyonsa böyle çıkınca birkaç güne yumurtlama olacağı anlamına geliyor diyor forumdaki arkadaşlar.bnm adet çok düzensiz olduğu için ovulasyon tesinde o ikinci silik çizgiyi bile yakalayamadım.
Sonra doktora gittim ve doktorum beni çok rahatlattı." At o yumurtlama testlerini tarladaki teyze o testlerle mi hamile kaldı , akışına bırak kocanı da bugun yumurtlama günü görev var diye bunaltırsın "dedi .ben de o günden sonra hiç ellemedim o testleri çünkü cidden daha strese sokuyo insanı.bir ara ben heralde yumurtlamıyorum hiç moduna girmiştim çünkü hiç yakalayamadım otestlerle yumurtlamayı.sonra o doktordan sonra da hamile kalmışım zaten 20 gün içinde.Allahım aratmasın inşallah.testlerden ziyade soğn kürü incir kürü onları yapmaya niyetlenmiştim ben.onları yapın çok hamile kalan var onlarla.Allah yardım etsin .
Aynen cnm yunurtlama testleri yaniltici oluyor demisti bnm doktorda benm adet araligimda cok uzun ztn hangi gun yunurtlama olacaginida anlayamadım test yapmistim 5li 2ser gun arayla... doktora gittim asıl 28.gun gormustu yunurtlamayi bu aralar o 28gunu bekliyorm bikac gune gercklesr ins da ay sonu yunurtlamayi bekliyorm

Back