Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzeli bi ovülasyon testi al takip et, adet günün bu ay uzadıysa sayarak hesaplamak olmazKizlar benim adetim sirasiyla ocak ayindan beri 24. 25. 26. 28. 21. Gunde bIr oldu..simdi de 31 vun oldu hala hasta olmadim .bun durumda ovulasyonu nasil hesaplayabilirim
Siparis vereyim o zaman netten kac tane aldirayim bir de tavsiye ettiginiz ovulasyon urunu markasi bir seyi var mien güzeli bi ovülasyon testi al takip et, adet günün bu ay uzadıysa sayarak hesaplamak olmaz
Canim şimdi ben detayli bir bilgi vericem en son 1 mayısta adet oldum 27 sinde adet olmayı beklerken olmadım doktora gittim kanda gebelik çıkmadı idrar da enfeksiyon cikti suan 1 haziran hala olmadım...şimdi ne zaman adet olursam o gün ovulasyon testine başlıcam öyle mi ...yoksa adetımde dahil 13. Günden itibaren mi yapicamGenelde kutuda 5li olanlar var canım.Birde elektronik olarak uzun süre kullanılanlar var ama ben ona gerek duymadım, eczaneden 26 liraya aldım Miratech 5li olandan ılk defa kullanıyorum.Alırsan şöyle kullan adetın başladıgı günden itibaren 13.gün yap çizgilerden biri silik çıkar başta 2güne bir yap sonraki günler rengi eşitlenir eğer çizgiyi esit renk yakalarsan ilişkide bulunabilirsin.Zaten Testte ayrıntılar yazıyor canım okuyup öyle yap
canim internette 30lu 50li olan ovulasyon testleri var onlardan al adetin bitince her gun yap hic belli olmuyo bazilari adetten hemen sonra yumurtluyo bazilari diger adete 15gun kala duzenli olarak yaparsan bulman daha kolay :) bu arada ilk idrarla yapma sakin dogru cikmiyo yapmadan 3 4 saat once yemegi icmeyi kesceksin oyle yapcaksin.testlerinde uzerine not al mesela 7 haziran saat 13.30 diye karismaz hem.Kizlar benim adetim sirasiyla ocak ayindan beri 24. 25. 26. 28. 21. Gunde bIr oldu..simdi de 31 vun oldu hala hasta olmadim .bun durumda ovulasyonu nasil hesaplayabilirim
Anladim canım tsk ederim alayim o zaman boldigin aldigin iyi marka ya da site vs var mi oruç ken yaptım hcg tahlili aç karnına yani çıkmadı kanda da çıkmadı sonrasında ama daha 1 gün gecikmiş ti doktor a gittiğimde idrarda enf var dedi doktor ilaç verdi bir tane kullandım daha antibiyotik hala olmadım adet hamilelik kanda çıkmadıya doktor hiç ihtimal yok dedi yok mudur yani neden hala olmadım anlamadımcanim internette 30lu 50li olan ovulasyon testleri var onlardan al adetin bitince her gun yap hic belli olmuyo bazilari adetten hemen sonra yumurtluyo bazilari diger adete 15gun kala duzenli olarak yaparsan bulman daha kolay :) bu arada ilk idrarla yapma sakin dogru cikmiyo yapmadan 3 4 saat once yemegi icmeyi kesceksin oyle yapcaksin.testlerinde uzerine not al mesela 7 haziran saat 13.30 diye karismaz hem.
bazi gec dollenmelerde falan 10 gune kdr cikiyor ama fazlasi cikmiyor. Adette mevsimsel gecikmeler stresten dolayi gecikmeler yasanabiliyor.benim kullandigim laboquick n11 gbi sitelerde satiliyor. Cok stres olmamaya calis insan dusundukce daha cok gecikmeleri oluyor umarim en yakin zamanda hayirli bir evlat sahibi olursun :)Anladim canım tsk ederim alayim o zaman boldigin aldigin iyi marka ya da site vs var mi oruç ken yaptım hcg tahlili aç karnına yani çıkmadı kanda da çıkmadı sonrasında ama daha 1 gün gecikmiş ti doktor a gittiğimde idrarda enf var dedi doktor ilaç verdi bir tane kullandım daha antibiyotik hala olmadım adet hamilelik kanda çıkmadıya doktor hiç ihtimal yok dedi yok mudur yani neden hala olmadım anlamadım
Çoklu alırsan hergünde yaparsın adetten sonrada yumurtlayanlar var tabiki ama bu adet gecikmelerınde genellıkle yumurtlama geç olur adetin oldugu günden itibaren sayım yapılır testte yazar zaten,stresle bı hafta 10gun normal kabul edılıyor, benımde cok gec olur herzman boledır adetım bıtelı 14gün oldu testte çizgi hafıftı önümüzdeki hafta yumurtlamam olacak büyük ihtimalCanim şimdi ben detayli bir bilgi vericem en son 1 mayısta adet oldum 27 sinde adet olmayı beklerken olmadım doktora gittim kanda gebelik çıkmadı idrar da enfeksiyon cikti suan 1 haziran hala olmadım...şimdi ne zaman adet olursam o gün ovulasyon testine başlıcam öyle mi ...yoksa adetımde dahil 13. Günden itibaren mi yapicam
yok canim ben en son ultrasonla takip yaptrdm yumurtlamaya 5 6 gun kala uzun yumurta aki kiwaminda jel gbi bi akinti geldi 2 gun snra bida geldi akintinin basladigi gunden yumurtlama surem 5 gun falan surdu. yumurtladgmi hissettm soldan yumurtlamstm o tarafta agri oluyo siddetli ama :)ovulasyon belirtlileri hakkında bir şey sormak istiyorum.benim adetim düzensiz olduğu için ovulasyon dönemimi bilemiyorum.misal son adetim 45 günde oldu. bu ay hiçbir ay fark etmediğim bir şey fark ettim adetten sonraki 15.gündeyim göğüslerimde şişme başımda bir ağrı oldu.göğüste şişme ve agrı bende sadece adetten önce olur..bu sizce yumurtlama belirtisi mi. akıntı fark etmedim pek.
yok canim ben en son ultrasonla takip yaptrdm yumurtlamaya 5 6 gun kala uzun yumurta aki kiwaminda jel gbi bi akinti geldi 2 gun snra bida geldi akintinin basladigi gunden yumurtlama surem 5 gun falan surdu. yumurtladgmi hissettm soldan yumurtlamstm o tarafta agri oluyo siddetli ama :)
ben ozelde takip ettirdm devlet hastanesinde de ederler herlde :) aynen canim sen arastrp soylersen diyolar yoksa bahsetmiyolar zorlarina gidiyo herlde. Benim adetimde 38gun de bir oluyo 24.gun yumurtladm belli olmuyo gercektrn ama o akinti herkesten geliyo galiba sen akintina dikkat etben yumurtalarda hiç ağrı fark etmedim bu zamana kadar vallahi:) dün bugün de öyle bir ağrı yok sadece göğüste şişkinlik var anlamadım gitti.ultrasonla takibi devlet hastanelerinde yapıyorlar mı? bulunduğum ilçedeki doktora adetimin düzensiz olduğunu söyleyince , yumurtlama dönemimin tam bilinemeyeceğini söyledi. neden şu doktorlar bu imkanalar hakkında bilinçlendirmezler anlamıyorum.
hadi bakalm hayirli haberlerini alirz insallahbenimki kafasına göre 29-28-36-45 :))) böyle olunca da her ay değişiyordur diye tahmin ediyorum doktor beni aydınlatmadığı için.en garantisi şu gittigidiyordaki test heralde sipariş verdim oradan takip edeyim bari.herkese kolay gelsin:)
Çok saol canım 5. Gün de oldum daha yeni şimdi artık aldırıyor o testlerden amin insallh çok sqolbazi gec dollenmelerde falan 10 gune kdr cikiyor ama fazlasi cikmiyor. Adette mevsimsel gecikmeler stresten dolayi gecikmeler yasanabiliyor.benim kullandigim laboquick n11 gbi sitelerde satiliyor. Cok stres olmamaya calis insan dusundukce daha cok gecikmeleri oluyor umarim en yakin zamanda hayirli bir evlat sahibi olursun :)
Senin hakkında da hayırlısı olsun canım saolÇoklu alırsan hergünde yaparsın adetten sonrada yumurtlayanlar var tabiki ama bu adet gecikmelerınde genellıkle yumurtlama geç olur adetin oldugu günden itibaren sayım yapılır testte yazar zaten,stresle bı hafta 10gun normal kabul edılıyor, benımde cok gec olur herzman boledır adetım bıtelı 14gün oldu testte çizgi hafıftı önümüzdeki hafta yumurtlamam olacak büyük ihtimal
ovulasyon belirtlileri hakkında bir şey sormak istiyorum.benim adetim düzensiz olduğu için ovulasyon dönemimi bilemiyorum.misal son adetim 45 günde oldu. bu ay hiçbir ay fark etmediğim bir şey fark ettim adetten sonraki 15.gündeyim göğüslerimde şişme başımda bir ağrı oldu.göğüste şişme ve agrı bende sadece adetten önce olur..bu sizce yumurtlama belirtisi mi. akıntı fark etmedim pek.