Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında Yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MinnakPortakal

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
407
213
18
34
Arkadaşlar Merhaba.

Bir konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Ovülasyon testinde dün öğlen çift çizgi gördüm akşam silikleşmeye başladı bu sabahta epey silikti. Eşim olmadığı için tabi değerlendiremedik en son Çarşamba gününü değerlendirdik ve eşim Salı’ya kadar Yok:) yumurta çatlamadan öncesinde hamile kalınabiliniyor mu en verimli günü kaçırdığım için üzülmeli miyim düşünceleriniz nelerdir? Herkese çok teşekkür ederim.

öncesinde değerlendirdiyseniz spermler 72 saat yaşadığı için hamilelik şansınız var ama en önmli gün çift çizgiyi gördüğünüz gün. hyrlısı olur inş

Bİ ihtimal sperm kaliteliseyse tutar aam çift olduğu gün ve sonrasını değerlendirmek gerek nasip cnm

Bİ ihtimal sperm kaliteliseyse tutar aam çift olduğu gün ve sonrasını değerlendirmek gerek nasip cnm
Peki en çok çift çizgi olduğu gün mü önemli çift çizgi sonrasında kaç günü değerlendirmek lazım acaba :) geçen ay da çift çizginin ertesi günü birliktelik olmuştu gerçi doktor yumurtamın çatlamadığını söylemişti

Peki en çok çift çizgi olduğu gün mü önemli çift çizgi sonrasında kaç günü değerlendirmek lazım acaba :) geçen ay da çift çizginin ertesi günü birliktelik olmuştu gerçi doktor yumurtamın çatlamadığını söylemişti
Çift çizgi olan gün ve devamındaki üç günü değerlendirmeni tavsiye derin

çift çizgiyi gördüğün gün ve sonraki 3 gün toplam 4 günlük bi birliktelik öneriliyor. Bu ay bende denedim ama öyle 4 gün üst üste olmadı açıkcası :)

çift çizgiyi gördüğün gün ve sonraki 3 gün toplam 4 günlük bi birliktelik öneriliyor. Bu ay bende denedim ama öyle 4 gün üst üste olmadı açıkcası :)

Bizim denk gelmedi işte:( Çift çizginin 2 gün öncesi değerlendirdik oradan olur mu bilmiyorum. Zaten akıntım varsanırım enfeksiyon da oldu :) Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bizim denk gelmedi işte:KK43: Çift çizginin 2 gün öncesi değerlendirdik oradan olur mu bilmiyorum. Zaten akıntım varsanırım enfeksiyon da oldu :) Bilgilendirme için teşekkür ederim.

inşAllah yinede kaliteli spermlerdir de tutmuştur diyelim Allahtan ümit kesilmez mucizesi de bitmez :) bende ilk defa bu ay ovu testi denedim bugün yine T çizgisi C ye yakin bi sekilde koyu anlamadim neden öyle

Back