• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Hakkında???? Sizce şansım var mı?

alias_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
308
307
103
Sevgili arkadaşlarım. Bu ay ilk deniyorum ovulasyon testini ve sırasıyla ekleyeceğim. Sizce bu ay şansım varmı? Ve son eklediğim resim bugüne ait. Bugün için hala şansım varmıdır dersiniz? Yada döllenmişmidir sizce? Tabiki bunu Rabbim bilir de heyecanımdan soruyorum.

Not: 13. 14. 15. ve 17. günlerde ilikşi yaşadım. 16 yı atladık :( Bugün de girsem hala şansım olur mu.
Bu arada 16. günün testini çok hızlı fotosunu almıştım. 10 dakika sonra çok koyulaşmıştı. Resimdeki gibi açık değildi yani. T çizgisi 17. gün silikleşmeye başladı.

Eklentiler

• 13.jpg
    13.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 14.jpg
    14.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 15.jpg
    15.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 81
  • 16.jpg
    16.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 17.jpg
    17.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 18.jpg
    18.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 81
canım bu ovulasyon testleriyle takip ediyorum bende ve ilk başladığım zamanlarda doktora yumurta takibine gittim ayrıca evde de ovulasyon testi yaptım koyulaşma olduğu gün lh yükselmeye başlıyor ve o gün yumurtam 19 ml di ertesi gün yine gittim doktora catlaşımtı yani aynı koyuluğa geldigi ilk günün ertesinde yumurta yoktu o gece çatladı sanırım ama bizde esimde probşlem olduğu için hiç hamile kalamadım ve bu testlerle kesinlikle kaçırmıyorsun yumurtayı.

canım bu ovulasyon testleriyle takip ediyorum bende ve ilk başladığım zamanlarda doktora yumurta takibine gittim ayrıca evde de ovulasyon testi yaptım koyulaşma olduğu gün lh yükselmeye başlıyor ve o gün yumurtam 19 ml di ertesi gün yine gittim doktora catlaşımtı yani aynı koyuluğa geldigi ilk günün ertesinde yumurta yoktu o gece çatladı sanırım ama bizde esimde probşlem olduğu için hiç hamile kalamadım ve bu testlerle kesinlikle kaçırmıyorsun yumurtayı.

O zaman testlere devam. Yani koyu çıktığında çatladı çatlayacak öyle mi. Tamam şimdi anladım. Büyük ihtimalle benimde 16. Günü 17 ye bağlayan gece çatladı. O gün değerlendirememiştik :kızgın:

O zaman testlere devam. Yani koyu çıktığında çatladı çatlayacak öyle mi. Tamam şimdi anladım. Büyük ihtimalle benimde 16. Günü 17 ye bağlayan gece çatladı. O gün değerlendirememiştik :kızgın:
Testte ikisi aynı koyuluga ulaştığı ilk gün lh yükselmeye başlıyor o gece yarısı falan catliyor yada ertesi gün ben sabah yapıyorum testi genel de ve yumurta hangi tarafta ise o tarafım zonk zonk ağrıyor bur gün öncesi ve sonrası da olur cnm sperm problemi yoksa kalır içerde merak etme

Testte ikisi aynı koyuluga ulaştığı ilk gün lh yükselmeye başlıyor o gece yarısı falan catliyor yada ertesi gün ben sabah yapıyorum testi genel de ve yumurta hangi tarafta ise o tarafım zonk zonk ağrıyor bur gün öncesi ve sonrası da olur cnm sperm problemi yoksa kalır içerde merak etme

İnşAllahhhh. Dua yerine geçsin. :dua:

Back