- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.066
- 133
- Konu Sahibi Inatcikisilik
-
Benm hala duzelmedi kahverengi olarak devam ediyorBende de aynı sorun var 20 ekim yumurtladım 2 gun sonra akıntı içinde kan geliyo
Adet gelmedi degil mi kac gun gectiBenm hala duzelmedi kahverengi olarak devam ediyor
Daha 5 gun var adetimeAdet gelmedi degil mi kac gun gecti
Enfeksiyon olabilir ara kanamalar benim oldu doktora gittim enfeksiyon var dedi geçmiş olsunDaha 5 gun var adetime
Dun adet oluoms gibi baya kanamam oldu ama 1 saat surdu gecti. Su an kahverengi kanamam da yokBenim yumurtlama zamani kanamam ara ara lekelerim oldu ve maalesef dis gebelik cikti o yuzden bi doktora görünün mutlaka
Ihmal etmeyin ama mutlaka gidin doktoraDun adet oluoms gibi baya kanamam oldu ama 1 saat surdu gecti. Su an kahverengi kanamam da yok
Son durumunuz nedir ben de aynı sorunu yasıyorum daDun adet oluoms gibi baya kanamam oldu ama 1 saat surdu gecti. Su an kahverengi kanamam da yok
Su an hic bise yok. Temizlik fln yaptigimda yada yoruldugumda cok cok az akintim oluyo. 2 gun kaldi adetime beklemedeyim. Eger adet olursm bittikten sonra doktora gidicem.Son durumunuz nedir ben de aynı sorunu yasıyorum da
Adet oldunuz muYarın olmam lazim normalde bi olayım bitsn de gidecm insallah
Yok hala olmadim kahverengi akintm var dunden beriAdet oldunuz mu
Bu ay bendede olduBende de aynı sorun var 20 ekim yumurtladım 2 gun sonra akıntı içinde kan geliyo
Gebelik testi yaptın mıYok hala olmadim kahverengi akintm var dunden beri
bende de var 2 aydır ovülasyon knaması mı dır anlam veremeedimBu ay bendede oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?