• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon günü ayarlayamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gedam25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
39
9
1
31
Selam hanımlar lütfen tecrübeli olanlar bir yardım edin 25 yaşındayım 5 aylık falan evliyim hiç korunmadigimiz halde olmadı doktor hiçbir sorun yok olur dedi ovulasyon günü hesaplamaya çalışıyorum ama pek anlayamadım söyleki başlangıç tarihim Şubat'ın 26. bitisde Mart 5. 23 günde bir oluyorum birde şu işi bana iyice bir anlatsa biri başlangıç tarihinden hesaplayinca olmuyor denk gelmiyor birde geçen ay falan beyaz akintim gelmişti yumurta çatlağı da öyle akıntı geliyor mus bu ay çok çok az bı akintim oldu acaba hamile olma olasılığı olur mu

Yumurtlama döneminde beyaz akıntı daha cok olur ve daha cok susümüksü bir yapısı olur ayrıca kasıklar daha cok ağrır .
Ben de sizin gibi hamile kalmak icin ovulasyon tarihini bir türlü tuttaramiyordum . Hata eczaneden ovulasyon testleri var onları kullanarak ovulasyon günümü öğrenmeye çalıştım ama başaramadım. Ben soyle bir yol izledim .3 gunde bir ilişkiye girdik sperm 78 saat yaşıyor yani 3 gun .yani 3 gun rahimde yaşıyor yumurtlama 3 gun sonra olsa bile tutuyor Bine bi düzenli bir ilişkimiz vardi ondan sonra 1 ay sonra bir baktim ki hamileyim simdi dünyalar tatlısı bir oglum var RABBIM isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin inşallah sana da gönlüne gore bir hamilelik versin inşallah 🤗

Yumurtlama döneminde beyaz akıntı daha cok olur ve daha cok susümüksü bir yapısı olur ayrıca kasıklar daha cok ağrır .
Ben de sizin gibi hamile kalmak icin ovulasyon tarihini bir türlü tuttaramiyordum . Hata eczaneden ovulasyon testleri var onları kullanarak ovulasyon günümü öğrenmeye çalıştım ama başaramadım. Ben soyle bir yol izledim .3 gunde bir ilişkiye girdik sperm 78 saat yaşıyor yani 3 gun .yani 3 gun rahimde yaşıyor yumurtlama 3 gun sonra olsa bile tutuyor Bine bi düzenli bir ilişkimiz vardi ondan sonra 1 ay sonra bir baktim ki hamileyim simdi dünyalar tatlısı bir oglum var RABBIM isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin inşallah sana da gönlüne gore bir hamilelik versin inşallah 🤗
Amin canım Allah razı olsun... Rabbim da evladını sana bağışlasın insaAllah

Adetiniz biter bitmez ovulasyon testi kullanın. İlk idrarla olmayacak. 3 saat sıvı almayın kafii. İdrarınızı tutmanıza da gerek yok. Koyu çıktığı günü ve ertesi 2 günü değerlendirin. Böylesi akıntı takip etmekten daha garanti 😉 bu ay bende böyle yaptım, bakalım hayırlısı 🙏

Back